Bayrampaşa Hastanesi veda iftarı verdi - Son Dakika
Güncel

Bayrampaşa Hastanesi veda iftarı verdi

Bayrampaşa Hastanesi veda iftarı verdi

1998 yılından bu yana Bayrampaşa halkına hizmet veren Özel Bayrampaşa Hastanesi, 3 bin kişiye iftar yemeği verdi. Her yıl düzenli olarak sürdürdüğü geleneksel iftarı, bu yıl bir "veda" iftarı oldu.

16.06.2016 14:30

Çünkü Hastane yönetimi, alt yapısını, tüm kadrosunu ve sağlık hizmetlerini yapılandırma, bölgede daha geniş bir kesime ulaşma amacıyla kısa bir ara veriyor. Bu "ara", yeniden start almanın müjdesi. İlçede görev yapan bazı kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum derneklerinin yöneticileri ile Bayrampaşa halkınının katıldığı iftar yemeğinde Yönetim Kurulu Üyesi ve Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Aytekin Parmak, davetlilere kısa bir konuşma yaptı. Bu ayın paylaşmanın güzelliğinin yaşandığı ay olduğunu ifade eden Dr. Parmak, "Ramazan bir arada olmaktır. Bizler de Bayrampaşa'mızın güzel ve vefalı insanlarıyla bir arada olma adına ve vedalaşmak üzere bu iftarı düzenledik. Fakat vedamız yeniden gelmek, aranızda olmak üzere. Eylül ayında Bayrampaşa'nın en büyük hastanelerinden biri olarak tekrar kapılarımızı açacağız. Şimdiden Ramazan Bayramınızı da kutluyorum" dedi.

200 yataklı yeni hastane

Hastanenin bulunduğu sokakta düzenlenen iftar yemeğinde Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Parmak, Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Mevlüt Kalçık ve Başhekim Uz. Dr. Mehmet Ünal, tüm doktorlar, sağlık personeli ve Bayrampaşa halkı katıldı. Hastane Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Aytekin Parmak, yeni hastane yapısı hakkında bilgi verdi. Yakın tarihte 200 yataklı, geniş kapsamlı ünitelerin yer aldığı kurumun faaliyete geçeceğini belirten Dr. Parmak. sözlerine şunları ekledi: "Verdiğimiz hizmetleri gerek fiziki donanım, gerek uzman hekim kadromuz ile genişleteceğiz. Bölgemizde 200 yataklı, helikopter pistli yeni ve modern bir hastaneyi faaliyete geçireceğiz. Sağlık hizmetlerimize verdiğimiz bu kısa vedamız bir merhabayla son bulacak ve yeniden çok geniş donanımlı bir sağlık hizmetiyle halkımıuzın yanında olacağız."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayrampaşa Hastanesi veda iftarı verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement