Belediyespor'da 3 Oyuncaya Milli Davet - Son Dakika
Yerel

Belediyespor'da 3 Oyuncaya Milli Davet

Belediyespor\'da 3 Oyuncaya Milli Davet

İnegöl Belediyespor’un Küçük Erkekler takım oyuncuları Ahmet Emre Çetinkaya, Furkan Alınca ile Süleyman Ergene milli takımın Balkan Şampiyonası hazırlık kampına davet edildi.

19.06.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegöl Belediyespor'un Küçük Erkekler takım oyuncuları Ahmet Emre Çetinkaya, Furkan Alınca ile Süleyman Ergene milli takımın Balkan Şampiyonası hazırlık kampına davet edildi.

Belediyespor tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan kulübün Teknik Başkan Yardımcısı Furkan Baştürk, "İnegöl Belediyespor altyapı çalışmaları meyvelerini vermeye başladı. Milli takımımızın Küçük Erkekler Balkan Şampiyonası hazırlık kampına 3 oyuncumuzu gönderiyoruz. Milli takımımızın hazırlık kampına davet edilen bu oyuncularımız 1999 doğumlu Ahmet Emre Çetinkaya, 2000 doğumlu Furkan Alınca ve 2001 Süleyman Ergene. Bu oyuncularımız kamp dönemini en iyi şekilde geçirip, maç kadrosuna girmek için çalışmalarını Ankara'da yapacaklar. Bu çalışmalarda kendilerine başarılar diliyoruz. Aynı zamanda bu oyuncularımız İnegöl'ün ilk milli voleybolcu olma unvanına da sahip olacaklardır. Emeği geçen altyapı antrenörlerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah kendileri için hayırlı olur" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediyespor'da 3 Oyuncaya Milli Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement