Bella Hadid'in Cesur Kıyafetinin İçinde İç Çamaşırı Varmış - Son Dakika
Magazin

Bella Hadid'in Cesur Kıyafetinin İçinde İç Çamaşırı Varmış

19 yaşındaki model Bella Hadid'in 69'uncu Cannes Film Festivali'nde giydiği cesur kıyafetin sırrı çözüldü.

26.05.2016 12:13  Güncelleme: 12:41

Kırmızı halı tarihine geçen elbisenin sırrı çözüldü... Geçen hafta sonu büyük ödüllerin dağıtılmasıyla sona eren 69'uncu Cannes Film Festivali'ne damga vuran kırmızı elbisenin gizemini ünlü stilist anlattı.

GÜNLERCE KONUŞULMUŞTU

19 yaşındaki model Bella Hadid'in, Unknown Girl filminin galasında giydiği Alexandra Vauthier tasarımı kırmızı elbise, tamamen açık sırtı, yırtmacı ve göğüs dekoltesiyle ilgi odağı olmuştu. Öyle ki günlerce konuşulan bu elbise Cannes Film Festivali'nin kırmızı halı tarihine geçti bile. Hadid'in stil danışmanı Elizabeth Sulcer, o elbisenin sırrını anlattı.


FLAŞLAR PEŞ PEŞE PATLADI

Galanın yapıldığı o gün Hadid, kırmızı halıya adımını atar atmaz kimse gözlerini ondan alamadı. Fotoğrafçılar defalarca deklanşöre bastı. Taşıyan kişi son derece profesyonel bir model olsa da elbise yine de yürekleri ağıza getirdi. Çünkü güzel aynı zamanda da çok riskli bir elbiseydi.


ELBİSENİN İÇİNDE İÇ ÇAMAŞIRI VARDI

Ama Sulcer'ın anlattığına göre elbise her ne kadar riskli görünse de aslında son derece korunaklıydı. Stilist Elizabeth Sulcer, herhangi bir soruna yol açmaması için elbisenin içinde aynı renkte ipek bir iç çamaşırı dikilmiş olduğunu söyledi. Yani bir başka deyişle dış görünüşü elbise olsa da aslında Hadid'in giydiği tulum tarzı bir giysiydi.


"ÜZERİNDE ÇOK ÇALIŞTIK"

Elizabeth Sulcer, model Bella Hadid ve tasarımcı Alexandre Vauthier ile birlikte elbise üzerinde çok çalıştıklarını da anlattı. Stilist Sulcer "Amacımız güzel ve ikonik bir elbise yaratmaktı." diye konuştu.

Bella Hadid'in modellik eğitimi almış olması ve podyumdaki tecrübesi de elbisenin bu kadar konuşulmasına sebep oldu.




Bella Hadid\'in Cesur Kıyafetinin İçinde İç Çamaşırı Varmış

Son Dakika Magazin Bella Hadid'in Cesur Kıyafetinin İçinde İç Çamaşırı Varmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ARMADA: AYNEN CHP LILERE BENZIYO GIYSEDE OLUR GIYMESEDE BUNUNKI ARTISLIK CHP LI MEEE LERINKI SIYASI ARTISTLIK 25 10 Yanıtla
  • ARMADA: BUNU CHP YEMI TRANSFER ETSEK ARKASINDANDA BAYAGI MEEEEE LERLER 8 6 Yanıtla
  • MUSTAFA: KİM BAKMIŞ YADA KİME GÖSTERMİŞ 10 0 Yanıtla

Advertisement