Benq Xl2720z 1ms 27" Led Monitör - Son Dakika
Teknoloji

Benq Xl2720z 1ms 27" Led Monitör

Benq Xl2720z 1ms 27" Led Monitör

Benq Xl2720z 1ms 27" Led Monitör Özellikleri.

31.07.2014 23:05

    BenQ XL2720Z Genel Özellikleri

    Oyunlarda ekstra netlik için Hareket Bulanıklığı Düşürme teknolojisi
    Uzun zamandır, sıradan LCD ekranların yenileme oranları, profesyonel oyuncuların CRT ekranlardan LCD’ye geçmesini engelleyen asıl etken olmuştur. BenQ’nun yeni Hareket Bulanıklığı Düşürme teknolojisiyle, oyuncular en sonunda akılları rahat bir şekilde ekranlarını değiştirebilirler! Aşağıdaki simulasyon oyun videosunda, BenQ’nun Hareket Bulanıklığı Düşürme teknolojisinin, bu teknolojiye sahip olmayan ekrana kıyasla nasıl daha doğru nişan almanıza imkan tanıdığını göreceksiniz.


    Göz sağlığı önlemi olarak Düşük Mavi Işık

    BenQ’nun Düşük Mavi Işık özelliği sayesinde, net, rahat bir görüntü ile  BenQ’nun Düşük Mavi Işık özelliği sayesinde, net, rahat bir görüntü ileuzun saatler boyunca antrenman yapabilir ya da en üst düzeyde görselkaliteyle oyunlarda rekabete girebilirsiniz. Sıradan bilgisayar ekranlarınınürettiği mavi spektrum ışığı, göz yorgunluğu, baş ağrısı ve uykudüzensizliklerinin önde gelen nedenlerinden biridir. BenQ’nun sunduğuçeşitli ayarlanabilir düşük mavi ışık düzeyleriyle, oyuncular gözlerini dahaiyi koruyabilir. Yani artık gözlerinizi korumak için sarı renkli gözlüklertakmaya gerek olmadığı gibi, oyunlar da çok daha net, rahat ve sıkıntısız  takmaya gerek olmadığı gibi, oyunlar da çok daha net, rahat ve sıkıntısızolacak!BenQ Düşük Mavi Işık Monitörleri hakkında daha fazla bilgi için lütfenhttps://www.youtube.com/BenQGlobal adresini ziyaret edin.


    Oyun Yenileme OranıOptimizasyon Yönetimi (GROM)

    Oyun monitörlerinde dünyanın lider üreticisi olan BenQ, farklıçözünürlük düzeylerinde optimal yenileme oranları sunan (100/120/ 144Hz) Oyun Yenileme Oranı Optimizasyon Yönetimi(GROM) ile kullanıcılara benzersiz bir oyun performansısağlamaktadır. Oyuncular için özel olarak tasarlanan GROM’unyanısıra, Ekran Modu ve Akıllı Ölçeklendirme gibi güçlüözelliklerle, BenQ oyun tutkunları için yenileme oranı açısındanbütünsel bir çözüm sunmaktadı


    Oyunlarda Rahatlık Sağlayan Titreşimsiz Ekran Teknolojisi

    rofesyonel oyuncularla işbirliği gerçekleştirilerek geliştirilmiş  Profesyonel oyuncularla işbirliği gerçekleştirilerek geliştirilmişolan XL2420Z, bütün parlaklık seviyelerinde titreşimi yokedecek şekilde tasarlanmıştır. Bu özellik uzun saatler ekranbaşından kalkmayan en azılı oyuncular için bile gözyorgunluğunu büyük oranda düşürürken, yüksek ölçüde görselrahatlıkla, oyun performansını arttırır. Oyunlarda rahatlıksağlayan Titreşimsiz Ekran teknolojisine sahip BenQ OyunMonitörleri, en zorlu rakiplerinize karşı kullanabileceğiniz  Monitörleri, en zorlu rakiplerinize karşı kullanabileceğinizefsanevi bir silahtır


    Oyun Modu Yükleyicisi İle Sırlara Ulaşın

    ırlar açığa çıktı. Sırlar açığa çıktı. Tanınmış oyuncuların kullandığı önayarlı ekran kalibrasyonlarını makinenizeindirebileceğiniz Oyun Modu Yükleyicisi ile dünyaya profesyonellerin gözünden bakın. Her biriprofesyonel oyuncular tarafından ayarlanmış olan bu kalibrasyonları kendi avantajınızakullanabileceğiniz gibi, hızlı erişim için favori ayarlarınızı S Switch üzerine kaydetmeniz demümkün. Ayrıca oyunlardaki üstünlüğünüzü korumanız için gelecekte yeni önayarlıkalibrasyonlar sunmaya da devam edeceğiz. Oyun Modu Yükleyicisi’ni indirin.


    Ekran Üzerinde Navigasyon İçin Ekran Pilot

    Güncellenmiş olan Ekran Pilotu fonksiyonu, kullanıcıların bütün monitörayarlarını ekran üzerinden gerçekleştirmesine imkan tanımanın yanısıra,favori oyunlarının ya da profesyonel oyuncuların ekran ayarlarını indirerekkendi makinelerine kurmaları için Oyun Modu Yükleyicisi özelliğine dedoğrudan erişim sağlar


    Kolay Navigasyon İçin Sezgisel KullanıcıArayüzü (UI)

    Yeni bir tasarıma sahip olan OSD, sezgisel kullanıma imkan tanıyan yatayslide-out display ile ayarlarınızı kolay bir şekilde değiştirmenize imkan tanıyanfiziksel dokunmatik tuşlara sahiptir. Bu basit tasarım opsiyon ve ayarlararasında navigasyonu sağlar.


    1ms GTG Yanıt Süresi

    1ms GTG yanıt süresi, daha gelişmiş bir oyun deneyimi için, görüntülerde bulanıklığa nedenolmadan kullanıcılara hız sağlar. Bu hızlı yanıt süresi ile hareketli aksiyon sahnelerinde ve kısasürede önemli görsel değişimlerin olduğu anlarda, bulanıklık ya da gölgeleme olmaksızın akıcıbir geçiş sağlanır. Yavaş ekranlardan kurtulun; oyununuzun kaderi ellerinizde olsun.


    On-Screen Display Navigasyon Ekran Pilot

    Yeni Ekran Pilot yazılımı, kullanıcıların ekrandaki görüntü ayarlamaları ve anında sevdikleri oyun veya profesyonel oyunseverlerin ekranın önceden ayarlanmış ekran ayarlarını indirmek ve yüklemek için Oyun Modu Loader sitesine doğrudan erişim kolaylık sağlamak için bir platform sağlar.


    Kolay Navigasyon İçin Sezgisel Kullanıcı Arayüzü (UI)

    Yeni bir tasarıma sahip olan OSD, sezgisel kullanıma imkan tanıyan yatayslide-out display ile ayarlarınızı kolay bir şekilde değiştirmenize imkan tanıyanfiziksel dokunmatik tuşlara sahiptir. Bu basit tasarım opsiyon ve ayarlar arasında navigasyonu sağlar.


    1ms GTG Yanıt Süresi

    1ms GTG yanıt süresi, daha gelişmiş bir oyun deneyimi için, görüntülerde bulanıklığa nedenolmadan kullanıcılara hız sağlar. Bu hızlı yanıt süresi ile hareketli aksiyon sahnelerinde ve kısasürede önemli görsel değişimlerin olduğu anlarda, bulanıklık ya da gölgeleme olmaksızın akıcıbir geçiş sağlanır. Yavaş ekranlardan kurtulun; oyununuzun kaderi ellerinizde olsun.


    Jilet Keskinliğinde Görüntüler İçin Black eQualize

    Düşük görüntü kalitesinden kaynaklanan yanlış kararlar, enyetenekli oyuncuların bile kaybetmesine neden olabilir.BlackeQualizer renk motoru teknolojisi bugüne dek benzerigörülmemiş düzeyde kontrol ve görüş netliği sunmak içintasarlanmıştır. Black eQualizer ile karanlık sahnelerin (aydınlıkalanlar aşırı-ışıklandırılmadan) aydınlatılması ve böyleliklehayati önemdeki detayların korunması, oyuncuların kritikönemdeki çarpışmalarda düşmanlarını kolay bir şekilde  önemdeki çarpışmalarda düşmanlarını kolay bir şekildesaptamalarını ve her türlü durumda hızlı bir şekilde tepkivermelerini sağlar.


    Hızlı Kontrol ve Navigasyon İçinÖzel Olarak Tasarlanmış S-Switch

    Üç önayarlı tuşa sahip S Switch ile, oyun, iş ya da eğlenceamaçlı farklı ekran ayarlarınızı kaydedebilirsiniz. Sizi, farklıkullanım şekilleriniz arasında sürekli ekran ayarı yapmazahmetinden kurtaran S Switch’in 1-2-3 şeklinde dizili olanfarklı önayarları arasında geçiş yapmak çok kolaydır. S Switch,hızlı OSD navigasyon ve ayarlamalar için bir scroll tuşuna sahiptir.


    Ultra-Esneklik Sağlayan Yüksekliği Ayarlanabilir Stand

    Tek parmağınızla hareket ettirebileceğiniz Yüksekliği Ayarlanabilir Stand ile,monitörünüzün yüksekliğini size en uygun şekilde ayarlayabilirsiniz. Monitörünüzüyükseltebileceğiniz gibi, masa üzerinde düz bir şekilde yatırmanız da mümkün. VESAmontaj tasarımına sahip bu monitör dikey ya da yatay olarak çevrilebilir. Ayrıca,monitörün arkasındaki şık kulaklık askısı, masanızın düzenli kalmasını sağlar.


    Seyir Tercihlerinizi Kişiselleştirin

    Ekran Modu ve Akıllı Ölçeklendirme özellikleri, monitör seyrini size enuygun şekilde değiştirmenize ve oyun içi deneyimlerin simulasyonunaimkan tanır.Ekran Modu’nu kullanarak, farklı ekran boyutları arasında [17" (4:3), 19" (4:3), 19"W(16:10), 21.5"W (16:9), 22"W (16:10), 23"W (16:9), 23.6"W (16:9), 24"W (16:9),27"W(16:9)] anında geçiş yapabilirsiniz.Akıllı Ölçeklendirme özelliğinden yararlanarak, ekrandaki içeriği istediğiniz boyutaölçeklendirmenin esnekliğinden yararlanmanız da mümkün. Her türlü aplikasyon ya daoyunda mümkün olan en iyi seyri elde etmek için bu iki özelliği birlikte dekullanabilirsiniz.


    Özel FPS Modu İle Oyunları Profesyoneller Gibi Oynayın

    Kazanmak için gizli stratejiniz olan FPS Modu, profesyoneloyuncuların temel içgörülerinden yararlanmanız ve oyunları, efsaneoyuncuların gözünden görmeniz için oyun dünyasının efsaneisimleriyle birlikte geliştirilmiştir. Bu sıradışı önayar seti, monitörkalibrasyonlarınızı otomatik olarak ayarlayarak, optimal parlaklık,kontrast, netlik ve renk tonlarını elde etmenize imkan tanır. Her türlüdurumda düşmanlarınızı saptayıp, hareketlerini dikkatli bir şekildetakip edebileceğiniz bu mod, rakiplerinize karşı avantaj kazanmanızı  takip edebileceğiniz bu mod, rakiplerinize karşı avantaj kazanmanızısağlar. Bu özel modun iki varyasyonu bulunmaktadır: BenQ’nunkullanıcılara önerisi doğrultusunda, FPS 1 modu, Counter-Strike 1.6için ekran konfigürasyon ve optimizasyonunu sağlarken, FPS 2modu ise Counter-Strike Source için tasarlanmıştır. Form vefonksiyonun bu mükemmel kombinasyonu oyun tutkunlarının herzaman bir adım önde olmasını sağlar.


    NVIDIA® 3D Vision™

    BenQ XL2420Z, size çok daha parlak ve net 3D görüntüler sunmak için yeni NVIDIA 3DLightBoost™ teknolojisiyle birlikte NVIDIA® 3D Vision™ 2-ready özelliğine sahiptir. Artıkgerçekçi ve yoğun 3D grafik görüntüleme ile oyunlar ve eğlenceyi bugüne dek görülmemişbir şekilde deneyimleyeceksiniz.


    Çok Yönlü Kullanım İçinWindows® 8 İle Uyum

    Windows® 8 sertifikasyonlu XL2420Z, Windows® 8 renk sistemleriyle tam uyumludur. XL2420Z’yi bilgisayarınızabağladığınız anda monitörünüzü tanıyan Windows 8, kurulum ve bağlantıyı kolay bir şekilde gerçekleştirmenizeimkan tanır


    ecoFACTS Label

    ecoFACTS size BenQ ürünlerinin ne denli çevre dostu olduğunu gösterebilir! BenQyalnızca çevre mevzuatlarına pasif olarak uyum sağlamakla kalmaz, aynı zamanda aktifolarak çevre dostu ürünler geliştirmek için de çalışır !eco ecoFACTS, BenQ’nun zararlı maddelerin kullanımı, malzeme seçimi, paket tasarımı,enerji tasarrufu sağlayan tasarım ve ürünlerin diğer tarafları üzerindeki çevreye yönelikçabalarını tasdik etmektedir.


    Intel Extreme Masters ve ESEA Resmi Oyun Monitörler

    Kesin bir zafer elde etmeniz için tasarlanmış oaln BenQ XL Serisi, ESEA ve Intel ExtremeMasters Season 2013/2014’ün resmi küresel turnuva monitörleridir

    Panel

    Arka Işık Ünitesi
    LED
    LCD Boyutu
    27 "W
    Boy Oranı
    16:09
    Çözünürlük (maks)
    1080 x 1920
    Görüntü Alanı (mm)
    531 x 298
    Nokta Aralığı (mm)
    0.311
    Parlaklık (tipik)
    300 cd/ m²
    Native Kontrast (tipik)
    1000:1
    DCR (Dynamic Contrast Ratio) (tipik)
    12M: 1
    Tepki Süresi (Tr + Tf) tip.
    1ms (GTG)

    Ses/ Video Girişleri/ Çıkışları

    Giriş Konnektörü
    D-sub + DVI-DL + HDMIx2 + DP1.2/headphone jack
    Güç Kaynağı (90 ~ 264 AC)
    Gömme
    Güç Tüketimi (Enerji yıldızı Base)
    27W

    Boyutlar ve Ağırlık

    Boyutlar (YxGxD mm)
    548 x 642 x 273
    Ağırlık (kg)
    7.5
    Kaynak: InceHesapCom

    Son Dakika Teknoloji Benq Xl2720z 1ms 27' Led Monitör - Son Dakika

    Sizin düşünceleriniz neler ?


    Advertisement