Beşiktaş Çin Kulübüyle Anlaştı, Sıra Demba Ba'da! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Çin Kulübüyle Anlaştı, Sıra Demba Ba'da!

Beşiktaş Çin Kulübüyle Anlaştı, Sıra Demba Ba\'da!

Shanghai Shenhua takımı, Senegalli oyuncu için 14 milyon euro'yu ödemeyi kabul etti. Gözler, Demba Ba'nın vereceği cevaba çevrildi.

20.06.2015 13:00

Bir dönem Drogba'nın formasını giydiği Çin'in Shanghai Shenhua takımı, Senegalli oyuncu için 14 milyon euro'yu ödemeyi kabul etti. Beşiktaş yönetiminin Çin ekibi ile anlaşmasının ardından gözler Demba Ba'ya çevrildi. Golcü futbolcuya yıllık 5.5 milyon euro teklif eden Shanghai Shenhua takımı, Senegalli'nin cevabını bekliyor.

14 MİLYON EURO'YA EL SIKIŞILDI

Çin ekibi Shanghai Shenhua, bir süre önce Demba Ba'yı transfer etmek için siyah beyazlı kulübün kapısını çalmıştı. Son 10 gündür yapılan pazarlıklar sonrası iki kulüp, 14 milyon euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıştı.

DEMBA BA'NIN CEVABI BEKLENİYOR

Beşiktaş yönetiminin Çin ekibi ile anlaşmasının ardından gözler Demba Ba'ya çevrildi. Golcü futbolcuya yıllık 5.5 milyon euro teklif eden Shanghai Shenhua takımı, Senegalli'nin cevabını bekliyor. Teklifi kabul etmesi halinde kısa süre içinde Çin'e gidecek olan Demba Ba, yeni takımının formasını giymeye başlayacak.

8 MİLYON EURO'LUK FARK

Ba, transferin bu şartlar altında gerçekleşmesi durumunda 400 bin euro'yu da cebine koyacak. Demba Ba Siyah-beyazlı takıma 6 milyon euro'ya transfer edilmişti. Çin'e transferi 14 milyon euro'ya gerçekleşir ise arada 8 milyon euro'luk bir fark olacak. Beşiktaş ile mukavelesinde bu farkın yüzde 5'ini almayı hak eden oyuncu, bu madde nedeniyle 400 bin euro'luk gelir daha sağlamış olacak.

Kaynak: Ntvspor

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş Çin Kulübüyle Anlaştı, Sıra Demba Ba'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • 1903: 14 milyon iyidir. yerine iki tane forvet alınır mustafayı da promosyon olarak verin. 15 0 Yanıtla
  • Mr o: Dembaba oldu şam babası 11 3 Yanıtla
  • ...: demba ba mucadele yok top kapma yok savunmayı yıpratma yok anca azğına koyacan vuracak aslından bjk daha iyisini alabilir giderse cenk tosun oynasa daha cok faydalı olur bnce 9 3 Yanıtla
    DOĞRUCU571: yav aga dini ne karıştırıyon, o namaz kılmakla tacir oluyorsa, sende kılmayınca dinsizmi oluyorsun. 13 0
  • tkn a: kendilerine asil diyen bjk yönetimi, siz futboldan anlamayan kerizlersiniz..... 2 7 Yanıtla
  • Yorumistanbul: Bu drogbayı dolandıran kulüp shanghai 8 0 Yanıtla
  • kamil: yürü 5 0 Yanıtla
  • Recep altin: Türk futbolu bu kafayla ilerlemez! Adam geldiği ilk sezonda avrupa kupası dahil 27 gol atıyor. Bizimkiler kurtulduk diye göbek atacak nerdeyse. 1 2 Yanıtla
  • orhan: Seçim dediniz yalan çıktı Lucescu dediniz yalan hepiniz yalansiniz parasizliktan kulübü de satarsiniz 1 0 Yanıtla

Advertisement