Beşiktaş, Gelecek Sezon Serbest Kalacak Mario Gomez'in Peşine Düştü - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Gelecek Sezon Serbest Kalacak Mario Gomez'in Peşine Düştü

Beşiktaş, ligde kalma mücadelesi veren Wolfsburg'da forma giyen Mario Gomez'in, "Takım ilk 6'ya girmezse serbest kalır." maddesini göz önünde bulundurarak peşine düştü.

24.03.2017 14:31  Güncelleme: 14:32

Beşiktaş yönetimi, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. Birçok alternatifi değerlendirmeye alan siyah-beyazlılar, geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de 26 golle 'Gol Kralı' olmayı başaran Mario Gomez için Bundesliga'da sezonun sona ermesini bekliyor... Son haftalardaki hırçın tavrı nedeniyle, kiralık olarak forma giyen Aboubakar'la yollarını ayırmayı düşünen siyah beyazlı yönetim, yeniden Mario Gomez'in peşine düştü.

GOMEZ SERBEST KALACAK

Alman forvet, Beşiktaş yönetiminin yaptığı teklifi geri çevirdikten sonra Wolfsburg'a gitmiş ancak burada umduğunu bulamamıştı. Wolfsburg'la küme düşmeme mücadelesi veren 31 yaşındaki futbolcunun sözleşmesindeki, 'Takım ilk 6'ya giremezse serbest kalır' maddesine göz diken Beşiktaş, yıldız ismi haziranda bedavaya geri getirmeyi hedefliyor. Şu anda 15. sırada yer alan Wolfsburg, kalan 9 haftada ilk 6'ya giremezse, Gomez bedelsiz olarak serbest kalacak.

ZAPATA'NIN PEŞİNDELER

Beşiktaş'ın peşinde olduğu Mario Gomez'in kulübü Wolfsburg da tecrübeli forveti gözden çıkarmış durumda. Alman ekibi, geçtiğimiz günlerde Udinese'de forma giyen Duvan Zapata için İtalyan ekibine 7 milyon euro'luk bir teklif sundu. Eğer İtalyan ekibi bu teklifi kabul ederse, Gomez'in ayrılmasına izin verileceği ve bu durumda yıldız oyuncunun gelen teklifleri değerlendirebileceği ifade edildi..

Beşiktaş, Gelecek Sezon Serbest Kalacak Mario Gomez\'in Peşine Düştü

Son Dakika Spor Beşiktaş, Gelecek Sezon Serbest Kalacak Mario Gomez'in Peşine Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement