Beşiktaş'ın Hedefindeki Yıldız İsimden Haber Var - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Hedefindeki Yıldız İsimden Haber Var

Beşiktaş\'ın Hedefindeki Yıldız İsimden Haber Var

Çin Liginde yabancı sınırlaması getirilmesinin ardından Jackson Martinez'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

17.01.2017 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin Liginde yabancı sınırlaması getirilmesinin ardından Jackson Martinez'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Siyah-Beyazlılar bu transferde henüz aşama kaydedemedi ama bu gelişme sonrasında yeniden bir görüşme gerçekleşebilir

Beşiktaş'ta kupa mesaisi hazırlıkları başladken gözler Babel ve Gökhan Gönül'ün sakatlıklarına çevrildi. Yapılan kontroller de iki futbolcunun da ciddi bir durum olmadığı öğrenildi.



Haftaya oynanacak Alanya spor maçında Şenol Güneş'in görev vermesi halinde bu iki futbolcu forma giyebilecek. Şenol Güneş kupa mesaisinde ise as futbolcularını dinlendirecek.



Osmanlı spor karşısında hem kötü zeminde hem de zor bir rakibe karşı alınan üç puan ligin ikinci yarısı için umut verdi. Oynanan futboldan zaman zaman memnun olan Şenol Güneş maçtan sonra tüm oyuncularını tebrik etti.



Yönetimle transfer konusunda bu hafta içinde bir toplantı daha yapacak olan Şenol Güneş hem son gelişmeleri öğrenecek hem de isteklerini yönetime iletecek.



Öte yandan Ersan Adem Gülüm konusunda Çin kulübüyle görüşmelere devam ederken bonservis bedeli istenmesi süreci biraz uzattı. Önümüzdeki günlerde transferinin netlik kazanması bekleniyor



Ayrıca Çin Liginde yabancı sınırlaması getirilmesinin ardından Jackson Martinez'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Siyah-Beyazlılar bu transferde henüz aşama kaydedemedi ama bu gelişme sonrasında yeniden bir görüşme gerçekleşebilir.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Hedefindeki Yıldız İsimden Haber Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement