Beşiktaş'ın Yeni Transferi Fabricio İstanbul'a Geldi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Fabricio İstanbul'a Geldi

Beşiktaş, Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer ettiği Fabricio Agosto Ramirez'i İstanbul'a getirdi, sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirdi.

21.06.2016 16:16  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ve Beşiktaş ilk transferini gerçekleştirdi. Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda savunmaya ve forvete takviye yapma kararı alan siyah beyazlı yönetim, kesin anlaşma sağladığı İspanyol kaleci Fabricio Agosto Ramirez'i İstanbul'a getirdi.

Dün öğleden sonra gizlice İstanbul'a getirilen İspanyol kalecinin bu sabah sağlık kontrolünden geçirildiği ve daha sonra ev bakmaya çıktığı bildirildi.

BEŞİKTAŞ BOYKO'YU ALMIŞTI

Beşiktaş, devre arasında transfer etmek istediği Fabricio'nun yeniden sakatlanması ile bu transferden vazgeçmiş ve Denys Boyko'yu almıştı. Ancak hem Boyko'nun uyum sağlayamaması hem de teknik direktör Şenol Güneş'in yeniden Fabricio'yu istemesi üzerine harekete geçen yönetim. sezon bitmeden İspanyol kaleci ile protokol yapmıştı.

Sağlık kontrollerinde herhangi bir olumsuzluk çıkmaması halinde daha önceden yapılan protokol KAP'A bildirilecek ve Fabricio ile 3 yıllık resmi sözleşme imzalanacak.

Beşiktaş\'ın Yeni Transferi Fabricio İstanbul\'a Geldi

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Yeni Transferi Fabricio İstanbul'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Bjk1903: Şenol hoca istediyse vardır bir bildiği durun bakalım bir 6 2 Yanıtla
  • Enkaz geldi...: eskiciye versen yerine 10 mandal bile vermez ... ala ala bunumu aldılar ... Tebrikler... Sahi Şampiyonlar ligine göre takım kuruyorduk değilmi... 2 3 Yanıtla
  • Beşiktaş JK: Arkadaşlar yedek kaleci olarak alındı tabii ki as kaleci değil siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ? Günay Güvenç in yerine alındı.Bir daha söyküyorum YEDEK YEDEK YEDEK . Yedek ospina yı alacak hali yok ya beşiktaşın Boyko da kalacak boyko seneye as kaleci OLACAK.Rahatlayın şimdi. 0 5 Yanıtla
  • Bjk li: Besiktas kimi allrsa alsln kaleci yine tolga dan. Iyidir merak etmeyin siz 4 0 Yanıtla
  • diyar: ospina deerken osuurrrpina çıktı bu kimki 1 0 Yanıtla
  • degetdunya: Bizim insanımızı anlamıyorum, illaki milyon dolarlar verip isim yapmış transfermi yapmak lazım. Bu adamı bir kere bile izlemeden yorum yapan insanlar var. örnek Fb van persie aldı adam ne yaptı, bjk cenk tosunu aldı 12 den vurdu. 0 1 Yanıtla
  • KARAKARTAL: Dicek bişey yok hayırlı olsun fazla mal göz çıkarmaz. 1 0 Yanıtla

Advertisement