Beşiktaş'ın Yeni Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Yeni Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna

Beşiktaş\'ın Yeni Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna

Yeni teknik adam arayışlarını sürdüren siyah beyazlı yönetim, ilk olarak yardımcı antrenörünü Tamer Tuna olarak belirledi.

08.06.2015 08:43  Güncelleme: 10:54

Beşiktaş'ta teknik direktörden önce, yardımcı antrenör belli oldu. Futbol Komitesi gelecek sezon öncesi takımın başına geçecek teknik direktörün ekibine 2002-2003 sezonunda kazanılan 100. yıl şampiyonluğunda forma giyen Tamer Tuna'yı getirecek.

YENİ YARDIMCI HOCA TAMER TUNA

Yeni teknik adam arayışlarını sürdüren siyah beyazlı yönetim, ilk olarak yardımcı antrenörünü belirledi. Futbol komitesi geçen sezon Sivasspor'da Sergen Yalçın'ın yardımcılığını yapan Tamer Tuna'yı yeni teknik adamın ekibine dahil etmeyi planlıyor.

YA GÜNEŞ YA DENİZLİ

Futbol Komitesi gelecek sezon öncesi takımın başına geçecek teknik direktörün ekibine 2002-2003 sezonunda kazanılan 100. yıl şampiyonluğunda forma giyen Tamer Tuna'yı getirecek. Şenol Güneş, Mustafa Denizli veya yabancı bir teknik adam ile anlaşması beklenen futbol komitesi, imza atacağı teknik direktörün ekibinde Tamer Tuna'nın da olmasını talep edecek.

TAMER TUNA KİMDİR?

Futbola Galatasaray altyapısında başlayan 38 yaşındaki antrenör, aktif futbolculuk kariyerinde Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, ve Gaziantepspor gibi Süper Lig takımlarında forma giydi. 2010 yılında Çanakkale Dardanelspor'da futbolu bırakan Tuna, teknik adamlığa Dardanelspor'un 13 yaş altı takımını çalıştırarak başladı.

SERGEN'İN YARDIMCISIYDI

2013 yılında Çanakkale Dardanelspor'da teknik direktörlük yapan Tamer Tuna, son iki sezonda Sergen Yalçın'ın yardımcısı olarak Gaziantepspor ve Sivasspor'da görev yaptı.

Beşiktaş yönetimi, takımın başına getireceği teknik adamın ekibine bir yerli yardımcı antrenörü eklemeyi geçen sezon da istemiş ancak Slaven Bilic kabul etmemişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Yeni Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • bahoo: Ulan birde bjk li getirin yeter beeee 5 0 Yanıtla
  • zrk: valla çok ilginç, hoca yok yardımcısı var, herşey tersten gidiyor... 5 0 Yanıtla
  • Arda KILIÇ: Içim kıpır kıpır oldu aman ne büyük transfer 4 0 Yanıtla
  • ugur: tamer futbolcuyken neydi antrenorken ne olacak. yani iki yonden kendini kanitlamamis bir tercih. 4 0 Yanıtla

Advertisement