Beşiktaş'ın Yıldız Futbolcusu Oğuzhan İçin İnter Devreye Girdi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Yıldız Futbolcusu Oğuzhan İçin İnter Devreye Girdi

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup'a, İtalya Serie A devi Inter talip oldu.Siyah-Beyazlıların 25 Milyon Euro istediği futbolcuya Çizme ekibi 13 milyon Euro teklif etti.

30.05.2016 09:58  Güncelleme: 10:08

Beşiktaş'ın 23 yaşındaki futbolcusu Oğuzhan Özyakup için ilk teklif, Çizme temsilcisi İnter'den geldi.

Serie A'da sezonu şampiyon Juventus'un 24 puan gerisinde 4'üncü sırada kapatarak büyük hayal kırıklığı yaratan Inter'in kadrodaki yeni yapılanma doğrultusunda ilk hedefi Oğuzhan Özyakup olarak belirlediği ve 13 milyon Euro'luk öneride bulunduğu bildirildi.

BEŞİKTAŞ 25 MİLYON EURO İSTİYOR

Siyah-Beyazlılar'da 31 mücadelede 9 gol ve 7 asistlik performans sergileyerek kariyerinde zirve yapan ve genç futbolcu Oğuzhan Özyakup A Milli Takım'ın EURO2016 kadrosunda da yer alacak olmasını göz önünde bulunduran yönetimin;bu teklifi ilk etapta beklemeye aldığı öğrenildi. Genç ön liberodan Fransa'da yapılacak turnuvadan büyük bir patlama bekleyen Beşiktaşlı idarecilerin, Oğuzhan Özyakup'un değerini 25 milyon Euro (83 milyon TL) olarak belirledikleri ifade edildi.

ROBERTO MANCİNİ ISRARCI

2013-14 sezonunda Galatasaray'ı çalıştıran Roberto Mancini'nin, o dönemde yakından takip ettiği ve beğendiği Oğuzhan'ı yeni takımı İnter'e götürme konusunda kararlı olduğu konuşuluyor. İtalyan teknik adamın, kulüp başkanı Eric Thorir'le yeni sezon öncesinde yaptığı transfer görüşmesinde bu konuya değindiği ve gelişim göstermeye açık bir durumda bulunan Oğuzhan'ın İnter'e kazandırılmasını istediği belirtildi.

(Fanatik)

Beşiktaş\'ın Yıldız Futbolcusu Oğuzhan İçin İnter Devreye Girdi

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Yıldız Futbolcusu Oğuzhan İçin İnter Devreye Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement