Cenk Gönen Galatasaray'da - Son Dakika
Spor

Cenk Gönen Galatasaray'da

Galatasaray, Beşiktaş'ta forma giyen kaleci Cenk Gönen'i kadrosuna kattı.

14.08.2015 22:45  Güncelleme: 11:52

Transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala sürpriz bir gelişme yaşandı. Beşiktaş ile Galatasaray, kaleci Cenk Gönen'in transferi konusunda anlaşma sağladı.

SIRP KALECİ OLMADI YERLİ ARAYIŞI BAŞLADI

Uzun süredir Fernando Muslera'nın arkasında yedek bekleyecek kaleci arayan Galatasaray, bu süreçte ilk olarak Kızılyıldız'ın 19 yaşındaki file bekçisi Rajkovic'in peşine düştü. Sırp kulübü bütün çabalara rağmen bonservis için 4 milyon eurodan aşağıya inmeyince yerli kaleci arayışına başlandı.

CENK GÖNEN'DE KARAR KILINDI

Ardından, Galatasaray scout ekibinin belirlediği Türk kaleciler teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na bildirildi. Hamzaoğlu, kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile yaptığı görüşme sonrasında Cenk Gönen isminde karar kıldı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Hamzaoğlu'nun talebi üzerine Beşiktaş yönetimiyle temas kuran sarı kırmızılılar, yapılan pazarlıklar sonucunda anlaşma sağlamayı başardı.

BEŞİKTAŞ CENK GÖNEN'LE OCAK AYINDA 4 YILLIK YENİ SÖZLEŞME İMZALAMIŞTI

İki kulübün ne kadar paraya anlaştığı konusunda açıklama yapılmazken, bu rakamın 500 bin Euro olduğu ifade ediliyor. Cenk Gönen geçtiğimiz sezonun devre arasında yıllık 900 bin Euro garanti para ve maç başı 10 bin Euro karşılığında Beşiktaş'la 4 yıllık mukavele yenilemişti.

Anlaşma sağlandığının açıklanmasının ardından Cenk Gönen akşam saatlerinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek eşyalarını topladı ve personelle vedalaştı.

Cenk Gönen Galatasaray\'da

Son Dakika Spor Cenk Gönen Galatasaray'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Angarali: Yok artık ya abi bu adam gider mi be 18 2 Yanıtla
    ali adanali: cok bile kaldi 1 2
  • dertha: Beyler bu kaleci refleksleri iyi vede atletik biraz tercubesi eksik onuda muslera ve tafodan ogrenecek muslerayi bile kesecek gucu var gelisime acik milli takimin banko kalecisi olur biraz sabredin.. 10 5 Yanıtla
  • DRX47: Ya bu bjk Yöneticileri hangi akla hizmet Cenk i veriyorlar hemde bu paraya yazıklar olsun size feda sezonunda en fedakar oyuncuydu Cenk yazıklar olsun size yarın çok ararız Cenk o zamanda gider Tolga gibilerini 5 milyon euro ya alırız yuh size be 14 1 Yanıtla
  • memo21: Muslera gider artik 3 10 Yanıtla
    DRX47: Aynen kardeşim muslera Manchester de diye biliriz çünkü kale artık sağlam ellerde 4 0
  • ChenServ: Beyinsiz yönetim transferde anlastiginiz adamları elinizden kaçırdığınız gibi takimdakileride yok pahasına satiyorsunuz 500 bin Euro ne ya cenki 500 bin Euro ya sattınız bakalım yerini kaç milyona dolduracaksiniz 10 1 Yanıtla
  • hsjdjf: Cenk ten mi bahsediyorsun sen guldurme beni 2 9 Yanıtla
  • tl: bjk hesabını kitabını yapmistir 7 1 Yanıtla
  • Patates: Nerde cer çöp gs de . Böyle takım olmaz 4.yildiza yakışır transfer deil bunlar 4 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement