Beşiktaş, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Beşiktaş, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

15.10.2014 12:58

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki antrenman ısınma koşuları ile başladı. Ardından top çalışması yapan futbolcular 5'e 2 ve istasyon çalışmaları gerçekleştirdi. Siyah-beyazlı futbolcular antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yaptı.

Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanında Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek, Jose Sosa, Cenk Gönen, Gökhan Töre bireysel çalışmalar yaptılar. Franco ve Demba Ba ise milli takımlarında oldukları için bugünkü çalışmalara katılmadı.

Öte yandan BJK Nevzat Demir Tesisleri'nin üst sahasında yapılan çim çalışması önceki günlerde sona erdi ve Wembley çimlerinde futbolcular bugün ilk antrenmanına çıktılar.

Milli takımdaki kötü performansıyla eleştirilen siyah-beyazlı kaleci Tolga Zengin, Oğuzhan ve Gökhan ile Slaven Bilic'in özel görüşmeler yaptığı ve futbolcularından morallerini düzeltmelerini ayrıca milli takımda böyle şeylerin olabileceğini ilettiği bildirildi. Hırvat teknik adam, Gökhan Töre'ye ise Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak ile yaşadığı olayın bir daha yaşanmamasını ve bunları iyi futbol oynayarak unutturması gerektiğini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement