Beşiktaş, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Beşiktaş, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Osmanlı Stadı’nda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı taktik çalışmayla sürdürdü.

16.10.2014 14:24

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Osmanlı Stadı'nda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı taktik çalışmayla sürdürdü.

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki antrenman ısınma koşularıyla başladı. Ardından streching hareketleri yapan siyah-beyazlı futbolcular antrenmana istasyon koşularıyla devam etti. Bilic, oyunculara 5'e 2 top kapma çalışması sonrası taktik hazırlık programı uyguladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular değişmeli olarak yarım sahada maç yaparak antrenmanı tamamladı.

Antrenmana milli takımlarda bulunan Pedro Franco, Demba Ba; tedavi sonrası bireysel çalışan Oğuzhan Özyakup, Jose Sosa ve Mustafa Pektemek katılmadı. Gökhan Töre ve Cenk Gönen ise takımla birlikte çalıştı.

Öte yandan siyah-beyazlı takımın kalecileri Tolga Zengin ile Cenk Gönen, kaleci antrenörü Jose Sambade Carreira yönetiminde antrenman sonrası özel bir yükleme çalışması gerçekleştirdi.

Beşiktaş, Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement