Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş Maçın Tamamına Bakarsak Mağlubiyeti Hak Etmedik - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş Maçın Tamamına Bakarsak Mağlubiyeti Hak Etmedik

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş Maçın Tamamına Bakarsak Mağlubiyeti Hak Etmedik

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş Maçın tamamına bakarsak mağlubiyeti hak etmedikFutbolumuzu geliştirirsek yine şampiyonluğun en büyük adayı bizizMehmet Kayhan Yıldız - Hasan DÖNMEZKONYA, (DHA)Torku Konyaspor'a 2-1 kaybettikleri karşılaşma sonrası basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Torku Konyaspor'u ligde gösterdiği başarı ve karşılaşmayı kazandığı için tebrik etti.

18.05.2016 23:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş Maçın tamamına bakarsak mağlubiyeti hak etmedik

Futbolumuzu geliştirirsek yine şampiyonluğun en büyük adayı biziz

Mehmet Kayhan Yıldız - Hasan DÖNMEZKONYA, (DHA)

Torku Konyaspor'a 2-1 kaybettikleri karşılaşma sonrası basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Torku Konyaspor'u ligde gösterdiği başarı ve karşılaşmayı kazandığı için tebrik etti.

'İLK YARI KÖTÜYDÜK'

Karşılaşmayı değerlendirirken ilk yarı hem hücum, hem de savunmada iyi olmadıklarını belirten Güneş, Öne geçmemizin bir önemi yoktu. Rakibin oynamasına tamamen izin verdik. Rakip ne kadar kazanma hırsı ile agresif oynuyorsa, biz tam tersine rakibe girmeden hazırlık maçı ve sakatlık olmadan kazanma anlayışıyla oynamaya çalıştık. Ama buna rağmen 2-3 tane sakatımız oldu dedi.

'BUGÜNKÜ MAĞLUBİYETİ DOĞRU BULMUYORUM'

İkinci yarı oyuna hakim olduklarını ve pozisyonlara girdiklerini anlatan Güneş, şöyle konuştu

Bu maçın tamamına bakarsak mağlubiyeti hak etmedik, ama ilk yarıdaki oyun anlayışımız zihinsel olarak oyuna bakışımız olumsuzdu. O yüzden mağlup olduk. Sezon sona erdiği için mazeretlere sığınıp mağlup olduk demeyi doğru bulmuyorum. Oyuncu sahaya çıkıyorsa en iyisini yapmalı ve bunun için çalışmalı. Genel sezona bakıldığı zaman hepsine teşekkür ediyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Bugünkü mağlubiyeti de doğru bulmuyorum."

GÜNEŞ'TEN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Beşiktaş taraftarının giderek sayısının arttığını ve kalitesinin büyüdüğünü ifade eden Güneş, verdikleri destekten dolayı da teşekkür etti. Güneş, "Giderek sayısı ve kalitesi büyüyen bir taraftar kitlemiz var. Onu görüyoruz. Kenarda kalmış ve kendisini mutsuz hisseden taraftarlar takımına sahip çıkıyor ve ses getiriyor. Özellikle kendi sahamızda bize büyük bir sinerji veriyor. Onlara teşekkür ediyoruz. Sezon boyunca sahada futbol oynarken, onlar da tribünde takımının yanında oldu. Yaptıkları destekle takımın ve kulübün büyümesine katkı yapıyorlar şeklinde konuştu.

'MİLLİ TAKIMIN BAŞARILI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

Milli takıma gidecek olan futbolcularının bulunduğunun hatırlatılması üzerine de açıklama yapan Güneş, Milli takım hepimizin milli takımı. Türk Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olmasını bekliyorum. İnşallah başarılı olacaklar. Grupta biraz zorluk çıkabilir. Guruptan çıkabilirsek, daha üst turlarda daha iyi sonuçlar alacağımızı ve bizim oyuncularımızın da orada başarılı olacağını düşünüyorum" dedi.

'KENDİ FUTBOLUMUZU GELİŞTİRİRSEK YİNE ŞAMPİYON ADAYI BİZİZ'

Bundan sonra daha iyi oynayacaklarını ve daha çok çalışacaklarını da belirten Güneş, şunları söyledi

Biz şampiyon olduğumuza göre bundan sonra şampiyon gibi oynamamız gerekiyor. Kolay kolay kaybetmeyeceğiz. Daha iyi futbol oynayacağız. Oynayan oyuncu, dün oynadığı oyundan daha iyi oynayacak. O zaman başarı gelir. Ama 'Biz şampiyon olduk. Eğlenelim. Nasıl olsa şampiyon olduk. Hadi bırakalım' demek kimseye bir şey vermiyor. Başarıyı herkes zaten sahiplenir. Önemli olan başarılı olduğunuz zamanki güzel değerleri sürdürülebilir hale getirmek. Ben öyle olacağını düşünüyorum. Onun için çok çalışacağız. Beşiktaş bu sene oynadığı futbolu hak etti. Seneye her takım bize karşı daha hırslı oynayacak. Bunu eğer biz kendi futbolumuzu geliştirirsek yine şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Yaptıklarımızın üstüne yenilerini koyduğumuz zaman şampiyonluk yine gelir diye düşünüyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş Maçın Tamamına Bakarsak Mağlubiyeti Hak Etmedik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement