Beşiktaş ve Galatasaray Yıldız Oyuncu İçin Karşı Karşıya - Son Dakika
Spor

Beşiktaş ve Galatasaray Yıldız Oyuncu İçin Karşı Karşıya

Beşiktaş ve Galatasaray Yıldız Oyuncu İçin Karşı Karşıya

Süper Lig'in iki ezeli rakibi Beşiktaş ve Galatasaray bu sefer dünyaca ünlü bir yıldız futbolcu için karşı karşıya geldi.

17.11.2014 08:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esen ve tüm otoritelerce beğeni toplayan Beşiktaş ile Süper Lig'de güzel bir ivme yakalayan Galatasaray, bu sefer sahada değil dünyaca ünlü yıldız ismi kadrosuna katmak için karşı karşıya geldi.

Geçen sezon başında Trabzonspor'dan büyük umutlarla transfer edilen Tolga Zengin'in son dönemlerde yaşadığı form düşüklüğü Slaven Bilic'in kafasında soru işaretleri bıraktı. Tecrübeli eldivenin özellikle özel hayatında yaşadığı problemlerin saha içerisine yansıması ve sık sık sakatlanması teknik ekibi düşündürmeye başladı. Mental açıdan zor günler geçiren Tolga'nın yerine takıma liderlik edecek bir kaleci isteyen Beşiktaş rotasını kulüp olarak iyi ilişkiler sağladığı Chelsea'ye çevirdi.

Kiralık olarak giydiği Atletico Madrid formasıyla geçen sezon İspanya'da harika bir performans gösteren Thibaut Courtois'nın geri çağırılması ve teknik direktör Mourinho'nun as kaleci olarak görevlendirmesinden sonra yedek kaleci durumuna düşen Petr Cech, Siyah-beyazlıların radarına girdi. Milli takımdan arkadaşı Tomas Sivok ile iyi ilişkileri bulunan Cech'in de sıcak baktığı bu transferi yabancı kontenjanı nedeniyle gelecek sezona ertelemek isteyen Beşiktaş, yıldız eldiveni ezeli rakibine kaptırabilir.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş ve Galatasaray Yıldız Oyuncu İçin Karşı Karşıya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement