Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Nur Çebi: Hakem Kararlarında Hata Yoktu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Nur Çebi: Hakem Kararlarında Hata Yoktu

Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Nur Çebi, Bursaspor'u 2-1 yendikleri karşılaşmanın ardından "Hakem kararlarında bence yanlışlık yok." dedi.

10.12.2016 22:24  Güncelleme: 22:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş yöneticileri Ahmet Ürkmezgil ve Ahmet Nur Çebi, Bursaspor'u 2-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

"HAKEM KARARLARINDA YANLIŞLIK YOK"

Çebi, tartışılan hakem hatalarının doğru olduğunu düşündüğünü belirtirken, "1-2 transfer olabilir, 3 transfer olmaz. Pozisyon açıklayamam. Arkadaşların negatif etkilenmesini istemiyorum. Bence hakem kararlarında bir yanlışlık yok. Sürekli hakem hatalarını konuşan bir yönetici olmak istemiyorum. Ama Dinamo Kiev maçı başka. Orada bir katliam oldu, o bir faciaydı. Yönetim kurulundaki karara göre UEFA'ya başvuracağız. Haksız yere yenildiğimiz bir maç, ipin ucundan dönüyorsunuz. Toparladığımızı düşünüyorum" dedi.

"AHMET BEY BU, SÖYLER"

Ahmet Çakar'ın Bülent Yıldırım için yaptığı 'İskoç Bülo' değerlendirmesi ile ilgili görüşleri sorulan Çebi, "Yorum yapmayacağım. Ahmet bey bu, söyler" cevabını verdi.

Ahmet Ürkmezgil ise, "Hakemin düzgün bir maç yönettiğini düşünüyorum. İki penaltının da tartışılacak bir yanı yoktu" diye konuştu.

Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Nur Çebi: Hakem Kararlarında Hata Yoktu

Son Dakika Spor Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Nur Çebi: Hakem Kararlarında Hata Yoktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement