Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş'in Açıklamalarından Rahatsız Oldu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş'in Açıklamalarından Rahatsız Oldu

Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş'in "Ben adamın alnını karışlarım." sözlerinin ardından Ozan Tufan transferinin kapanması nedeniyle tecrübeli hocaya tepki gösterdi.

12.08.2015 09:49  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı hakkında ağır ifadeler kullandı, Ozan Tufan dosyası bir anda kapandı. Siyah-beyazlı yöneticiler buna sert tepki gösterdi.

"ADAMIN ALNINI KARIŞLARIM"

Profesyonel Futbolcular Derneği'nin düzenlediği ödül gecesinde, Bölükbaşı'nın, "Geçen sezonki hocamız, oyuncuların kafasını karıştırıyor" sözlerine cevap veren Güneş, "Bir oyuncu çıksın kafamı karıştırıyor desin, ben alnını karışlarım. Başkan, yönetici olabilirsiniz ama adam olmak daha önemli" demişti. Bunun üzerine Bursaspor, Ozan Tufan transferinin Beşiktaş açısından sonlandığını duyurdu.

YÖNETİM ZORDA KALDI

Beşiktaş Yönetimi ise Güneş'in bu açıklamasının şokunu üstünden atamadı. Bursaspor Yönetimi ile mali konularda prensip anlaşmasına varan ve önceki gece için resmi anlaşmanın yapılmasını uman siyah - beyazlı yönetim, Güneş'in yaptığı sert açıklamalar nedeniyle zorda kaldı.

"OLACAK İŞ DEĞİL"

Kendi aralarında durum değerlendirmesi yapan Beşiktaşlı yöneticilerin, "Olacak iş değil. Bizim için çok önemli bir transfer görüşmesinin böyle bir sebepten dolayı son bulması hiç iyi olmadı. Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte böyle nedenlerden dolayı transfer bitmemeliydi. Atınç'ı 5 milyon euroya satan bir kulüp olarak Ozan Tufan transferinden kulüp çok önemli gelirler elde edilebilirdi" diye konuştular.

Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş\'in Açıklamalarından Rahatsız Oldu

Son Dakika Spor Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş'in Açıklamalarından Rahatsız Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • bingöllü: Şenol hoca yanındayız adamın dibisin fiko sakin hocamızı yeme yöneticilere de söyle akıllı olsun 19 2 Yanıtla
  • Yabancı: Türkiyeni en iyi ve en karekterli hocasıdır Şenol Güneş Beşiktaş bı yıl onunla şampiyon olacak 19 1 Yanıtla
  • krtl: iyi de kötü bise demedi ki adam 16 2 Yanıtla
  • genclik: Yoneticiler arasindaki bu konusmayi kim duydu aceba sacma sapan haber yapiyonuz 12 1 Yanıtla
  • Kasva: Hadi ordan yalancı basın. Bjk büyük taştır altında kalırsınız 10 0 Yanıtla
  • azeriturk: Yumusak takimdan oyuncu istemiyoruz. Gidin alin lawal i genc ve yetenek fizik olarak ozan dan cok ustun 5 4 Yanıtla
  • yorgun: kocum benım yedırmeyın bu adamı daha bır cok ozan tufan cıkar pıyasaya ozan ıyı topcu ama bakalım ne olacak sezon bı baslasın bundan önce gorduk nerde alper potuk nerde tarık çamdalı hepsı yedek ozan onlardan ıyı dır ama tecrube yok daha bu sene parladı saatlı bomba yanı ya elınde patlar ya çok ıyı performan gösterır yıne patlar inşaallah daha ıyı bır sezon gecırır de bır yıldızımız daha olur mıllı takımın ve mılletımın ıhtıyacı var 5 0 Yanıtla
  • kartal: Şenol Güneş adam gibi adamdır az bile soyledi 2 1 Yanıtla
    ali adanali: HELALOLSUN SANA 0 0
  • kayseri Li Hamza: Saygiliyiz ama cocuk degiliz senol hocam yanindayiz 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement