Beşiktaşlı Taraftarlardan Kemer Çıkarmaları Istendi - Son Dakika
Güncel

Beşiktaşlı Taraftarlardan Kemer Çıkarmaları Istendi

Beşiktaşlı Taraftarlardan Kemer Çıkarmaları Istendi

Beşiktaşlı taraftarlardan kemer çıkarmaları istendiSiyah-Beyazlı taraftarlar Napoli-Beşiktaş maçı için görevlendirilen Türk Polise; Napoli taraftarları da İstanbul'a geldiğinde aynı uygulama ile karşılaşacaklar mı sorusuna evet cevabı alınca kemerlerini çıkardıktan sonra tribünlere girmeye başladılar.

19.10.2016 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaşlı taraftarlardan kemer çıkarmaları istendi

Siyah-Beyazlı taraftarlar Napoli-Beşiktaş maçı için görevlendirilen Türk Polise; Napoli taraftarları da İstanbul'a geldiğinde aynı uygulama ile karşılaşacaklar mı sorusuna evet cevabı alınca kemerlerini çıkardıktan sonra tribünlere girmeye başladılar.

Napoli-Beşiktaş maçı öncesinde kemer tartışması.

Stada girecekleri noktada toplanan Beşiktaşlı taraftarlar geniş çaplı bir şekilde aranırken, siyah-beyazlılardan kemerlerini de çıkarmaları istendi. Bu duruma itiraz eden bazı taraftarlar ile İtalya polisi arasında gerginlik yaşandı. O noktada maç için görevlendirilen Türk polislerden 1'i de bulunuyordu.

Siyah-Beyazlı taraftarlar Napoli-Beşiktaş maçı için görevlendirilen Türk Polise; Napoli taraftarları da İstanbul'a geldiğinde aynı uygulama ile karşılaşacaklar mı sorusuna evet cevabı alınca kemerlerini çıkardıktan sonra güvenlik koridorunu aşıp tribünlere girmeye başladılar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaşlı Taraftarlardan Kemer Çıkarmaları Istendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement