Beşiktaşlı ve Başakşehirli Futbolculardan Fenerbahçe'ye Destek - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı ve Başakşehirli Futbolculardan Fenerbahçe'ye Destek

Beşiktaşlı ve Başakşehirli Futbolculardan Fenerbahçe\'ye Destek

Beşiktaşlı ve Başakşehirli futbolcular, karşılaşma öncesinde seremoniye "Futbol camiası tek yürek! Futbol şiddetine karşı omuz omuza" yazılı pankartla çıktı.

06.04.2015 20:49  Güncelleme: 20:54

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit olan savcı Mehmet Selim Kiraz, Beşiktaş - Başakşehir maçı öncesinde unutulmadı.

İstanbul Başakşehirli oyuncular sahaya "Şehidimiz Mehmet Selim Kiraz için" pankartıyla çıkarken, tribüne de Kiraz'ın fotoğrafının yer aldığı "Başakşehir'deki evini kalbimize taşıdın" yazan bir pankart asıldı.

POLİS TEŞKİLATI İÇİN PANKART

Beşiktaşlı futbolcular ise sahaya Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yılı nedeniyle "170 yıldır sizin yanınızda suçluların karşısında" yazılı pankartla çıktı.

Bu arada, hafta içinde hayatını kaybeden sanatçı Kayahan Açar da unutulmadı. Maç öncesi Kayahan'ın şarkıları çalınırken, skorboardda merhum sanatçının fotoğrafına yer verildi.

Her iki takım oyuncuları, seremoniye de "Futbol camiası tek yürek! Futbol şiddetine karşı omuz omuza" yazılı pankartla çıktı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaşlı ve Başakşehirli Futbolculardan Fenerbahçe'ye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • sezgin: Bu ülkede malesef yarası olan cokki fenerbahçeyi sevmiyorlar 24 6 Yanıtla
  • Erhan Muhammed: arkadaşlar birbirinize küfür etmeyin lütfen bırakın artık şu boş muhabbetleri yok fb şikeci yok gs şikeci falan filan abuk sabuk şeyler demeyi bırakın. hala anlamıyo musunuz bunca yıldır bizi birbirimize düşürmeye çalışıyolar. türk kürt savaşını çıkaramadılar şimdi bunları deniyorlar. haber sitedeki yorumları okuyorum da iğrenç hepsi herkes bi takıma ana avrat sövüyor. ben fenerbahçeliyim ama bi trabzonlu gsli yada bjkli bursalı hiç farketmez kimseye hakaret etmem takımını da saygıyla karşılarım. sizde bırakın böyle şeyleri aramızdaki o iğrenç kelimeleri bitirip temiz bi futbol bi ülke kuralım herşey bizim elimizde. . biz izin vermezsek onların bizi bu durumlara düşmelerini engelleyebiliriz. isterlerse tankları silahlarıyla gelsinler bi kaleyi içten yıkamıdıkça dıştan yıkamazlar unutmayın. biz türküz kürdüz lazız çerkeziz farketmez hepimiz bu vatanda yaşıyouz vatanımıza sahip çıkalım bunların oyunlarına gelmeyelim. 21 1 Yanıtla
  • Gundi kardeşlerim: Teşekkürler 13 2 Yanıtla
  • BATMANLIKENAN: şampiyonluun belli olacağı son haftalara gelindiğinde hep fenere kurulan tuzaklardan biri, fener allahın izniyle onlara şampiyon olarak onlara tokadını yapıştıracak, o zaman gs ve trabzon hasetlerinden çatlayacaklardır, HEPİMİZ FENERLİYİZ 9 4 Yanıtla
  • şikeci fener: şikeden suçlu bulunan iki takımdan 3. ye destek ibrahim akına at alın tarla sürmeye gidin 2 8 Yanıtla
  • 1: Bosver 1 3 Yanıtla

Advertisement