Beşiri'de Hırsızlık Şoku - Son Dakika
Yerel

Beşiri'de Hırsızlık Şoku

Beşiri\'de Hırsızlık Şoku

Batman'ın Beşiri İlçesinde PTT ve Ziraat Bankasını soymaya çalışan hırsızlar, soydukları büfede sigara çaldılar.

19.05.2014 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiri İlçe merkezindeki PTT'ye ait ATM'yi patlatan hırsızlar, Ziraat Bankasını da soymaya kalkıştılar. Gözü dönen hırsızlar, bir büfeyi de aynı gece soydular.

ATM'DE SOYGUN GİRİŞİMİ

Beşiri İlçe merkezinde geçtiğimiz gün PTT Beşiri Müdürlüğüne ait ATM kulübesi hırsızlar tarafından soyulmak istendi.

ATM cihazının ön kısmını patlatan hırsızlar, ATM'deki paraları almaya çalıştılar. Ancak amaçlarına ulaşamayan hırsızlar, hızlarını alamayarak Ziraat Bankasına yöneldiler. Bankanın arka kısmında havalandırma penceresinin üstündeki mazgalları söken hırsızlar, banka içine girmeyi başaramadılar.

İkinci soygun girişimlerinde de başarılı olamayan gözü dönmüş hırsızlar, bu kez Ziraat Bankası önündeki büfeyi soydular. Büfe içinde sigara, telefon kontörü, diz üstü bilgisayar ve muhtelif eşya çalan hırsızlar, üçüncü soygun girişimlerinde büfeyi soymayı başardılar.

Ancak, Beşiri Emniyet Amirliği ekiplerinin başarılı çalışması neticesinde, iki soygun girişimi ve büfe hırsızlık olayı kısa sürede aydınlatıldı.

Yapılan araştırma sonucu hırsızlık olaylarını N.A. ve M.Ö adlı kişilerin gerçekleştirdiği tespit edildi. Polisin kısa sürede tespit ettiği zanlılardan N.A. yakalandı ve gözaltına alındı.

Adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilen N.A. ile birlikte soygun ve hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen M.Ö'nün ise halen firarda olduğu öğrenildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Beşiri'de Hırsızlık Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement