Besni'de Başarılı Öğretmenler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Besni'de Başarılı Öğretmenler Ödüllendirildi

Besni\'de Başarılı Öğretmenler Ödüllendirildi

Adıyaman’ın Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sınavlarda ve çeşitli görevlerde başarılı olan öğretmenlere başarı belgesi verildi.

29.10.2015 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sınavlarda ve çeşitli görevlerde başarılı olan öğretmenlere başarı belgesi verildi.

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü SODES Salonunda yapılan ödül törenine, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Törende bir konuşma yapan Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Besni'de görev yapan öğretmenlerin başarılarının azımsanacak şekilde olmadığını belirtti. Yazar, "Geçen yıl hem TEOG'da, LYS, YGS hem sportif başarılarda hem kurslarda hem de okul olarak özverili çalışmalarınızda çok güzel ilerlemeler kat ettik ve bu da bizleri onurlandırdı. Daire arkadaşlarım dahil olmak üzere her birinizin göstermiş olduğu özverili çalışmalar beni derinden mutlu etti. Bundan sonra her şeyin çok daha iyi olacağını ümit ediyorum. Bununla ilgili başarı artırma ekiplerimizle çalışacak ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde sadece belirli sınavları hedef alarak değil, aynı zamanda sosyal aktiviteleri, sportif başarıları ve bunun yanında ödüllendirilmesi gereken her şeyi ödüllendirmeye çalışacağız. Bundan dolayı elimizden gelen her şeyi yapacağımıza söz veriyoruz. Sizlerden de özverili çalışmalarınızın devamını bekliyoruz. Bundan zaten şüphemiz yok. Biz her konuda yanınızda olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Yazar, konuşmasının ardından öğretmenlere başarı belgelerini takdim etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni'de Başarılı Öğretmenler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement