Besni Müftüsü'nden İş Adamı Alkan'a Plaket - Son Dakika
Yerel

Besni Müftüsü'nden İş Adamı Alkan'a Plaket

Besni Müftüsü\'nden İş Adamı Alkan\'a Plaket

Kutlu Doğum haftasında etkinliklere maddi katkı sağlayan Besnili hayırsever iş adamı Abdulkadir Alkan'a plaketi verildi.

26.04.2013 14:31  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kutlu Doğum haftasında etkinliklere maddi katkı sağlayan Besnili hayırsever iş adamı Abdulkadir Alkan'a Besni İlçe Müftüsü Hanifi Damar tarafından teşekkür plaketi verildi.

Besni İlçe Müftüsü Hanifi Damar hayırsever iş adamı Abdulkadir Alkan'ın her yıl etkinliklere maddi ve manevi katkı sağladığını belirterek, teşekkür plaketini takdim etti. Damar, "Hayırsever işadamımız din hizmetlerinde her sene olduğu gibi bu senede fevkalade yardımı ve desteği olmuştur. Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile yaptığımız etkinlikler çerçevesinde Cuma namazına müteakip ilçe merkezinde bulunan bütün camilerde kutlu doğum pilavı kendisi üstlenmiş ve vatandaşlarımıza ikram edilmiştir. Bundan dolayı Abdulkadir Alkan kardeşimize müteşekkiliz. Bu hayırlarının nice yıllar devam etmesini cenabı Allah'tan niyaz ediyoruz. Abdulkadir Alkan kardeşimiz kutlu doğum haftası programı içerisinde peygamber efendimizin hayatını anlatan kitapçık konusunda da yardımcı oldu. Geçmiş yıllarda köylerimizde, beldelerimizde cami yaptırmış, kuran kursu açmış ve minareler yaptırmıştır. Buna benzer birçok hayır işlerinde imzası bulunmaktadır. Kendisiyle de yapmış olduğumuz istişare neticesinde inşallah bu yıl da yaz döneminde Suvarlı Beldemize bir Kuran kursu binası yaptıracak. Diğer taraftan Çomak köyünde de yine aynı şekilde yeni bir camii yaptırarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacaktır. İnşallah bu tür hizmetleri devam edecek ve bize yardımcı olacaktır. Bu tür hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun" dedi.

Abdulkadir Alkan ise, her türlü yardımları yapmaya hazır olduğunu belirterek, bundan sonra da bu tür yardımları yapmaya devam edeceklerini söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni Müftüsü'nden İş Adamı Alkan'a Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement