Beyaz Kalpler Öğrenciler Darıca Hayvanat Bahçesi'ni Gezdi - Son Dakika
Yerel

Beyaz Kalpler Öğrenciler Darıca Hayvanat Bahçesi'ni Gezdi

Beyaz Kalpler Öğrenciler Darıca Hayvanat Bahçesi\'ni Gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler öğrencileri Darıca Hayvanat Bahçesi’nde eğlenceli bir gün geçirdi.

14.04.2016 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler öğrencileri Darıca Hayvanat Bahçesi'nde eğlenceli bir gün geçirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencileri Darıca Hayvanat Bahçesi'ne ziyaret gerçekleştirdiler. Rehber eşliğinde yapılan gezide, ilk kez gördükleri yırtıcı hayvanlara ve kuş türlerine karşı çocukların ilgisi büyük oldu. Rehberin anlattıklarını merakla dinleyen çocuklar hayvanlarla ilgili merak ettikleri sorulara cevap buldu.

Gün sonunda yorgun ama mutlu bir şekilde birbirlerine hayvanat bahçesinde yaşadıklarını anlatan öğrenciler ailelerine ve okul arkadaşlarına da gezide yaşadıklarını anlatmak için sabırsızlanıyorlardı. Beyaz Kalpler Öğrencileri, "Bugün çok eğlenceli geçti, isimlerini bildiğimiz ama canlı olarak görmediğimiz vahşi hayvanları gördük, fil, gergedan, timsah sandığımdan daha iri cüsseliydi" dediler.

Güzel güneşli bir bahar havasında gerçekleştirilen hayvanat bahçesi ziyareti, Beyaz Kalpler öğrencileri için hem genel kültür hem de eğlenceli bir gezi olarak hafızalarda yer almış oldu. Hayvanat bahçesi gezisi botanik bahçe, akvaryumun gezilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyaz Kalpler Öğrenciler Darıca Hayvanat Bahçesi'ni Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement