Beyaz Saray'da Güvenlik Skandalı Sonrası İstifa - Son Dakika
Güncel

Beyaz Saray'da Güvenlik Skandalı Sonrası İstifa

ABD'de Beyaz Saray'daki güvenlik skandalının ardından eleştirilere maruz kalan Gizli Servis Direktörü Julia Pierson istifa etti. Pierson 30 yıldır ABD'ye hizmet ediyordu.

01.10.2014 23:07  Güncelleme: 23:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'de Beyaz Saray'daki güvenlik skandalının ardından yoğun eleştirilere maruz kalan Gizli Servis Direktörü Julia Pierson istifa etti.

"30 YILLIK SEÇKİN HİZMETLERİNİ SELAMLIYORUM"

Pierson'ın istifası ABD İç Güvenlik Bakanı Jeh Johnson tarafından açıklandı. Johnson açıklamasında, "Bugün ABD Gizli Servis Direktörü Julia Pierson istifasını sundu ve kabul ettim. Onun Gizli Servis ve ülkeye olan 30 yıllık seçkin hizmetlerini selamlıyorum" ifadesini kullandı.

BEYAZ SARAY'IN PARMAKLIKLARI AŞILMIŞTI

Bakan Johnson, Pierson'ın yerine, Gizli Servis'in ABD Başkanı'nın korunmasından sorumlu bölümünün eski başkanı Joseph Clancy'nin geçici olarak vekalet edeceğini bildirdi.

Hatırlanacağı üzere önceki gün Beyaz Saray'ın parmaklıklarını aşarak, taşıdığı bıçakla tüm güvenlik önlemlerini atlatan Omar Gonzalez adlı kişinin, Doğu Salonu'na kadar sızdığı ortaya çıkmıştı.

Beyaz Saray\'da Güvenlik Skandalı Sonrası İstifa
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beyaz Saray'da Güvenlik Skandalı Sonrası İstifa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • MOSHE: Yani çok ta şaapmamak lazım. . . 2 0 Yanıtla
  • Trabzonli: Düne kadar İŞİD için terör örgütüdür diyemeyen ve onun yerine bir oluşum tabiri kullanan bu AKP liler ne oldu da 49 tane diplomat iade olduktan sonra fikir değiştirip terör örgütüdür diyebildi? Bunların alayı çakma ! 0 1 Yanıtla
  • EBU ZINDIK ANTİ HIRZANİ ADOLF HİTLER: İŞİİİİİD GEL BAK KİM GELMİİİİİŞ :):) 1 0 Yanıtla

Advertisement