Beykoz'daki Cinayet - Son Dakika
3. Sayfa

Beykoz'daki Cinayet

Beykoz'da tasmasız köpek gezdirdiği için kavga ettiği Reşit Vural'ı tabancayla öldürdüğü öne sürülen şüpheli adliyeye sevk edildi.

04.02.2016 13:56

Beykoz'da tasmasız köpek gezdirdiği için kavga ettiği Reşit Vural'ı tabancayla öldürdüğü öne sürülen şüpheli adliyeye sevk edildi.

Beykoz Baklacı Mahallesi Korkuteli Çıkmazı Sokak'ta, 1 Ocak'ta tasmasız köpek gezdirdiği için kavga ettiği Reşit Vural'ı öldürdüğü iddiasıyla aranan ve dün Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine teslim olan iş adamı K.U.'nun işlemleri tamamlandı.

K.U.'nun, emniyetteki ifadesinde, polisten kaçmadığını, işleri nedeniyle yaklaşık 1 aydır teslim olmadığını iddia ederek, "Aynı sokakta oturduğumuz Reşit Vural'ı 5-6 yıldır tanırım. Olay günü köpeklerimizi bahçeden evin içine almaya çalışan oğlumun kafasına silah dayadığını öğrendim. Konuşmak için yanına gittiğimde bana küfür ederek ateş etti. Ben de ruhsatsız tabancamla hedef gözetmeksizin havaya ateş ettim. Amacım vurmak değildi, çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan iş adamı K.U. Beykoz Adliyesine sevk edildi.

Beykoz'da 1 Ocak'ta meydana gelen olayda, otomobil yedek parçası satışıyla uğraşan Reşit Vural ile köpeklerini tasmasız gezdirdiği iddia edilen tekstilci komşusu K.U. arasında kavga çıkmış, tabancayla başından vurulan Vural hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa Beykoz'daki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement