Beyoğlu'nda Bina Çöktü - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu'nda Bina Çöktü

Beyoğlu\'nda Bina Çöktü

* İstanbul Valisi Vasip Şahin, "İlk aldığımız bilgilere göre içeride herhangi bir kimse yok" Haber-Kamera: Mustafa ÖZDABAK - Ersan SAN - Özgür EREN İSTANBUL, (DHA) Beyoğlu'ndaki Kurabiye Sokak'ta bulunan 5 katlı bina büyük bir gürültüyle çöktü.

12.02.2016 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* İstanbul Valisi Vasip Şahin,

"İlk aldığımız bilgilere göre içeride herhangi bir kimse yok"

Haber-Kamera: Mustafa ÖZDABAK - Ersan SAN - Özgür EREN İSTANBUL, (DHA)

Beyoğlu'ndaki Kurabiye Sokak'ta bulunan 5 katlı bina büyük bir gürültüyle çöktü. Olay yerinde itfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin çalışması devam ediyor. Olay yerine Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan ile birlikte gelen İstanbul Valisi Vasip Şahin, "İlk aldığımız bilgilere göre içeride herhangi bir kimse yok" dedi.

"BİNA BOŞALTILDIKTAN SONRA ÇÖKME OLDU"

Tarlabaşı Bulvarı yakınındaki Kurabiye Sokak'ta bulunan 14 numaralı 5 katlı bina sağnak yağış başladığında görgü tanıklarının

ifadesine göre ses 'çatırdamaya' başladı. Binanın zemin katındaki Köfteci Hüseyin'de ve yan binanın giriş katındaki Kallavi Restoran'da oturanlar hemen dışarı çıktı. İçerden çıkanlar sesin nereden geldiği anlamaya çalışılırken yaklaşık 15 dakika içinde saat 14.30 sıralarında bina arka tarafında bulunan otoparka doğru çöktü. 16 numarada bulunan bitişik bina ise hasar aldı. Bir görgü tanığı, "Binadan sesler gelince kapının önündeki insanlara bağırdık. Bina boşaltıldıktan sonra çökme oldu" dedi.

Bir süredir tadilatın devam ettiği binanın 1. katında da pansiyon bulunduğu öğrenildi.

"FACİAYI ÖNLEMİŞLER"

Olay yerine İstanbul Valisi Vasip Şahin ile Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan geldi. Vali Şahin yaptığı açıklamada, "İlk aldığımız bilgilere göre içeride herhangi bir kimse yok" dedi.

Demircan ise, binanın kısmen kullanıldığını belirtti. Demircan, "Arka taraftaki otoparkta çalışanlar gelen sesleri farkederek uyarıda bulunmuş ve faciayı önlemişler" diye konuştu.

Olay yerine itfaiye, polis, sağlık ve belediye ekipleri sevk edildi. Polis şerit çekerek çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ve belediye ekiplerinin çalışması devam ediyor. Sağlık ekipleri her ihtimale karşı hazır bekletiliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beyoğlu'nda Bina Çöktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement