Beyoğlu Parkları Pırıl Pırıl - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu Parkları Pırıl Pırıl

Beyoğlu Belediyesi ilçedeki tüm parklarda temizlik ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

24.07.2015 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sıcak havalarda parklara akın eden vatandaşların rahat nefes alması için seferber edilen 22 kişilik özel ekip her gün parkların temizlik, bakım ve onarımını yapıyor.

Yaz aylarında sıcakların artmasıyla birlikte Beyoğlu'nda vatandaşlar parklara akın etti. Beyoğlu Belediyesi de vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda istirahat edip, spor yapabilmeleri için tüm imkânlarını seferber etti. Beyoğlu Belediyesi Fen İşleri'ne bağlı ekipler ilçede yer alan tüm parkların günlük temizliklerinden genel bakımlarına kadar çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

30 PARKTA HER GÜN ARALIKSIZ TEMİZLİK BAKIM VE ONARIM

Beyoğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçede yer alan yaklaşık 30 parkta her gün temizlik çalışması yürütüyor. 12 kişiden oluşan bir ekip her gün parklarda temizlik çalışması yaparken, iki haftada bir de çim biçme ve peyzaj çalışmalarını yapıyor. 10 kişilik diğer bir ekip de spor aletleri, oturma bankları, çardakların bakımını yaparak, vatandaşların konforlu bir ortamda istirahat etmeleri ve spor yapabilmeleri için çalışıyor.

TÜM PARKLAR PIRIL PIRIL

Son olarak Cihangir Parkı, Aynalıkavak Parkı, Çıksalın Parkı'nda gerçekleştirilen çalışmalar sonucu parkların genel bakımları yapılırken vatandaşlar ferah bir nefes aldı; parklar pırıl pırıl bir görünüme kavuştu. Aralıklı olarak sulaması yapılan parklardan su kaynağı bulunmayanlar ise tanker yardımıyla sulanıyor. Semt konaklarının, camilerin, okulların bahçeleri de belediye ekipleri tarafından düzenli olarak bakımı yapılan yerler arasında.

SÜTLÜCE VE HASKÖY SAHİLİNDE YÜRÜYÜŞ YOLLARI YENİLENDİ

Diğer yandan sıcakların artmasıyla birlikte Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın talimatıyla adeta ilçede seferberlik başlatan Fen işleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü,Sütlüce ve Hasköy sahilinde bulunan spor, bisiklet ve yürüyüş yolları yenilendi. Toplan 3 kilometrelik yürüyüş yolları, zemin düzenlemesinden spor aletlerine kadar sıfırdan elden geçirilirken, çalışmalar vatandaşlardan tam not aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beyoğlu Parkları Pırıl Pırıl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement