Beypazarı Hem Müdürü Aksoy Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Beypazarı Hem Müdürü Aksoy Açıklaması

Beypazarı Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Ali Aksoy, ilçedeki merkezde herkesin ihtiyacına uygun eğitim imkanları bulunduğunu söyledi.

20.02.2015 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beypazarı Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Ali Aksoy, ilçedeki merkezde herkesin ihtiyacına uygun eğitim imkanları bulunduğunu söyledi.

Aksoy, yaptığı açıklamada, HEM'in, aynı zamanda ihtiyaç duyulan eğitim faaliyetlerini, gerektiğinde, resmi ve özel kurum kuruluşlar, belediyeler, sivil toplum kuruluşları gibi ortaklıklarla işbirliği yaparak gerçekleştirebileceğini belirtti.

Beypazarı HEM'in 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında Şubat 2015 itibariyle 102 kurs açtığını ifade eden Aksoy, futbol, badminton, İngilizce, Arapça, Osmanlıca, okuma-yazma, imam hatip müezzin kayyım ve Kur'an kursu öğreticiliği, yeterlilik sınavlarına hazırlık, bilgisayar, gümüş işleme, kilim dokuma, arıcılık, avcılık gibi alanlarda halen kursların devam ettiğini bildirdi. Merkezde, herkesin ihtiyacına cevap verebilecek bir eğitim imkanı bulunduğunu vurgulayan Aksoy, şunları kaydetti:

"Toplamda 102 kurs açtık. Bu kursların 42'sini tamamladık. Diğer kurslar ise halen devam etmektedir. Açılan bu kurslardan 2016 vatandaşımız faydalandı. Ayrıca; İş-Kur İl Müdürlüğü işbirliğinde aşçı yardımcısı, saç bakımı ve yapımı, bilgisayar sistem bakım-kurulumve onarım, kadın giysileri dikimi kursları açtık. Bu kurslarda, kursa katıldıkları her gün için kursiyerlere 20 TL yevmiye ödemesi yapıldı ve iş Sağlığı sigortasından da faydalandılar."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beypazarı Hem Müdürü Aksoy Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement