Beypazarı Konaklarını Yaptığı Maketlerle Tanıtıyor - Son Dakika
Yerel

Beypazarı Konaklarını Yaptığı Maketlerle Tanıtıyor

Beypazarı Konaklarını Yaptığı Maketlerle Tanıtıyor

Maket ev yapımı ustası Mustafa Kutlu, Beypazarı konaklarının orijinal ölçülerine sadık kalarak maketlerini yapıyor.

15.10.2014 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde maket ev yapım ustası Mustafa Kutlu, ilçedeki konakların orjinal ölçülerine sadık kalarak maketlerini yapıyor.

Kutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tarihi ve turistik bir ilçe olan Beypazarı'nın konaklarıyla da ünlü olduğunu söyledi. Kutlu, Beypazarı konaklarının orijinal ölçülerine sadık kalarak, ölçek bazında küçültüp maketlerini yaptığını belirterek, maket konakları turistlere sattığını ifade etti.

Yaptığı çalışmalarla konakların tanıtımına da katkıda bulunduğunu anlatan Kutlu, ölçüler bazında, küçültülerek yapılan konakların, konaklarla aynı ve orjinal göründüğünü bildirdi.

Kutlu, "Titiz bir çalışma ile maket evleri yapıyorum. Yaptığım maket evleri görüp beğenenler sipariş veriyorlar, ardından istedikleri konağın modelini ve ölçülerini bana belirtiyorlar. Bende ölçek bazında küçülterek çalışmaya başlıyorum. Yaptığım maket konaklar, yaptığım maket evler, maketini yaptığım konakla yan yana getirildiğinde kesinlikle bir farklılık göremiyorsunuz" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beypazarı Konaklarını Yaptığı Maketlerle Tanıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement