Beypazarı'nda Bayram Denetimi - Son Dakika
Yerel

Beypazarı'nda Bayram Denetimi

ANKARA (AA) – Beypazarı Belediyesine bağlı ekipler, Ramazan Bayramı öncesi tatlı imalatı ve satışı yapan işletmeleri denetledi.

15.07.2015 13:21

ANKARA (AA) – Beypazarı Belediyesine bağlı ekipler, Ramazan Bayramı öncesi tatlı imalatı ve satışı yapan işletmeleri denetledi.

Zabıta Müdürü Özkan Tanrıseven öncülüğündeki denetimlerde, tatlı, pasta ve şekerleme imalathaneleri ve perakende satış yerleri kontrol edildi. Denetimlerde, işletmecilere uyulması gereken kurallar hatırlatıldı.

Tanrıseven, "Ramazan Bayramı öncesinde halkın sağlığı için bu denetimleri sıklaştırdık. Tatlı, pasta ve börek gibi ürün imalatı yapılan yerleri geziyoruz. Şimdiye kadar bir eksik görmedik. Bunlar genelde personel kusurları. Tesislerle ilgili herhangi bir şikayet olmadı ama gerekli uyarıları yaptık. Kurallara uymayanlara gerekli cezai işlemleri uygulayacağız. İnsan sağlığıyla, kimseyi oynatmayız" diye konuştu.

Bayram öncesi denetimleri çok sıkı tuttuklarını kaydeden Tanrıseven, ilçeyi her anlamda bayrama hazır hale getirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Tanrıseven, herhangi olumsuz bir durumla karşılaşan vatandaşların Alo Zabıta 153'ü aramalarını istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beypazarı'nda Bayram Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement