Beyşehir'de "Huzur" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de "Huzur" Toplantısı

Beyşehir ilçesinde, huzur toplantısı gerçekleştirildi.

28.01.2015 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyşehir ilçesinde, huzur toplantısı gerçekleştirildi.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Lokali'nde düzenlenen toplantıya, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, polis amirleri ve Beyşehir'in merkez mahalle muhtarları ile bazı odaların başkanları katıldı.

Toplantının açılışında konuşan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, mahalle muhtarlarından vatandaşların ücretsiz olan 155 numaralı polis telefon hattını daha etkin kullanmasını istediklerini söyledi.

Konuşmasında, okul çevresinde yabancı şahısların öğrencileri rahatsız etmemesi için veli, öğretmen, polis ve muhtarlar arasında daha iyi bir işbirliği olması gerektiğini vurgulayan Demirgül, madde bağımlılığının zararları konusunda ise vatandaşların bilinçlendirilmesine yönelik çalışmalar içerisinde olduklarını söyledi.

Beyşehir merkezde bulunan bazı metruk binaların suç mahalli haline gelmesine karşı belediye, muhtarlar, vatandaşlar ve polis ekiplerinin ortak çalışma yapmasının önemine vurgu yapan Demirgül, bu yapıların ıslah edilmesinin de bu tür durumların önüne geçeceğini belirtti.

Hırsızlıkların önlenmesinde vatandaşların kendilerine düşen güvenlik önlemlerini alması gerektiğine de dikkati çeken Demirgül, göl kenarında ve Vuslat Parkı içerisinde ailelerin daha rahat gezinti yapabilmeleri için polis ve vatandaşların duyarlı olmasını, muhtemel bir problem halinde ise 155'i aramalarını istedi. Demirgül, mahallelerde ve evlerde suç işlenmesi halinde vatandaşların bunları çekinmeden emniyet güçlerine bildirmesi gerektiğini de belirtirken, toplantıda, yabancı uyruklu vatandaşlarla ilgili sorunlar da gündeme geldi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise Beyşehir Belediyesi olarak Beyşehir'in huzurunun ve sukuneti için üzerlerine ne düşüyorsa, bunu yapmaya hazır olduklarını belirtti. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de 'Huzur' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement