Beyşehir'de Üniversite Öğrencilerine Belediye Desteği - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Üniversite Öğrencilerine Belediye Desteği

Beyşehir Belediyesi yüksek öğrenim kayıtlarını yaptırmak için şehir dışından gelen öğrencilere ilk hizmetini danışmanlık konusunda sunuyor.

09.09.2014 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyşehir Belediyesi yüksek öğrenim kayıtlarını yaptırmak için şehir dışından gelen öğrencilere ilk hizmetini danışmanlık konusunda sunuyor.

Öğrenci Yerleştirme Sınavı'yla birlikte puanların açıklanmasının ardından 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı için üniversite kayıtları başladı. Beyşehir'e kayıt için velileri ile birlikte veya yalnız gelen ve ilçeyi tanımayan öğrenciler için Beyşehir Belediyesi'nce otogarda kurulan danışma ve bilgilendirme standı yoğun ilgi görüyor.

Sıcak bir ilgiyle karşılanan öğrencilerin okul kayıtlarıyla ilgili taleplerine yardımcı olunurken, çeşitli hediyeler de veriliyor.

Danışma standının kayıt süresince Beyşehir Otogarı'nda hizmet vereceğini kaydeden Belediye Başkanı Murat Özaltun, "İlçemize gelen öğrencilerimizi ailelerinin bize emaneti olarak görüyoruz. Beyşehir Belediyesi olarak öğrenim görecekleri şehirdeki ilk günlerini kolaylaştıralım, sorunsuz bir şekilde kayıt yaptırmalarına yardımcı olalım istedik. İlçemizdeki öğrenim hayatları boyunca da her zaman öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Belediyenin uygulamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren öğrenciler ise Başkan Murat Özaltun'a teşekkür etti. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Üniversite Öğrencilerine Belediye Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement