Biçerdöverin Altında Kalan Çiftçi Öldü - Son Dakika
Yerel

Biçerdöverin Altında Kalan Çiftçi Öldü

Biçerdöverin Altında Kalan Çiftçi Öldü

Sivas’ın Yıldızeli ilçesine bağlı Belcik köyünde biçerdöverin altına kalan Hamdi Yarkın (59) hayatını kaybetti.

10.08.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Belcik köyünde biçerdöverin altına kalan Hamdi Yarkın (59) hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre dün akşam 17.00 sıralarında tarlada çalışan biçerdöver makinesinin üstünde oturan Hamdi Yarkın dengesini kaybederek düştüğü öğrenildi. Düşme sırasından biçerdöver makinesinin üstünden geçmesi sonucunda ağır yaralanan Hamdi Yarkın'ı yanındaki kişi sonradan fark etti.

Haber verilmesi üzerine sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından ağır yaralanan Yarkın, yapılan tüm müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Yarkın'ın cenazesi otopsi için Yıldızeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan köy muhtarı Sami Ceylan, "Tarladaki arkadaşlar kazayı bana haber verdiler. Bende hemen sağlık ekiplerini ve jandarmayı aradım. Olay yerine gittiğimizde yaralı hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden arkadaşı köylülerin ekinlerini biçmesinde yardımcı olması için köylü olarak biz tutmuştuk. Biçerdöver makinesine kılavuzluk ederek vatandaşların tarlalarını gösteriyor ve biçilmesine yardımcı oluyordu. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı ve komşumuzdu. Kimseyle kırgınlığı ve küskünlüğü yoktu. Olay bizi derinden üzdü." dedi.

Yaşanan kaza sonrasında biçerdöver operatörü Şükrü Y. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Evli ve 5 çocuk babası Yarkın, Belcik köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Biçerdöverin Altında Kalan Çiftçi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement