Bilgi Eğitim'den Medyanın Dilinden Anlama Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Bilgi Eğitim'den Medyanın Dilinden Anlama Eğitimi

Bilgi Eğitim\'den Medyanın Dilinden Anlama Eğitimi

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde 'Kamera Önü Duruş ve Davranış Programı' başlıyor.

11.04.2014 13:48

Medya sektöründe kariyer yapmayı ya da medya ile etkin bir iletişim kurmayı hedefleyen yönetici adayları için İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde 'Kamera Önü Duruş ve Davranış Programı' başlıyor. Anchorman'lerden beden dili uzmanlarına kadar profesyonellerin eğitim vereceği programda katılımcıları dopdolu bir içerik bekliyor

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin yaşam boyu eğitim merkezi Bilgi Eğitim, medya sektöründe kariyer yapmayı ya da medya ile etkin iletişim kurmanın yollarını öğrenmeyi hedefleyenlere dört adımda yetkinlik kazanma fırsatı veriyor. 3-31 Mayıs tarihleri arasında üniversitenin Santralİstanbul Kampüsü'nde düzenlenecek 'Kamera Önü Duruş ve Davranış Programı'na yazılı ya da görsel basında çalışan ve çalışmak isteyenler ile sağlık, eğitim, bürokrasi, spor sektörlerinde yer alanlar ile yönetici adayları katılabilecek.

ATV Anchorman'i Cem Öğretir, Beden Dili ve İmaj Uzmanı Nur Hekimoğlu ile Haber Editörü Murat Gener gibi konusunda uzman isimlerin eğitim vereceği programla, katılımcılara gelecekte medya ile kuracakları ilişkiler hakkında temel bilgilere sahip olma ve sürdürülebilir, etkin iletişim kurma tekniklerini öğrenme fırsatı sunulacak.

Nefes yönetiminden hitabete…

Dört modülden oluşan program ile katılımcılar, röportajdan önce ve sonra medya ile iletişimden nefes yönetimine, hareket ve beden dilinden topluluğa hitabet tekniklerine, kriz yönetiminden kamera önü uygulamalarına kadar geniş bir içerikten yararlanacak. Uygulamalı grup çalışmasıyla tamamlanacak eğitim programına katılımın bedeli ise 1.350 TL olarak belirlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilgi Eğitim'den Medyanın Dilinden Anlama Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement