Bilic'ten Demba Ba'ya Özel Motivasyon - Son Dakika
Spor

Bilic'ten Demba Ba'ya Özel Motivasyon

Slaven Bilic, Süper Lig'de kalan 4 maç öncesinde Demba Ba'ya oldukça güveniyor.

13.05.2015 07:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siyah-Beyazlılar’ın deneyimli teknik adamı Slaven Bilic, ligde şampiyonu belirleyecek kritik 4 mücadele öncesinde Demba Ba’ya yoğun terapi uyguluyor.

Son haftalarda inişli çıkışlı bir görüntü sergileyen Senegalli yıldızla dün yapılan takım çalışması öncesinde görüşen Hırvat çalıştırıcı, “Şampiyonluk yolunda maalesef avantajımızı kaybettik. Ancak kalan periyotta mutlu son için yarıştığımız Galatasaray ve Fenerbahçe de mutlaka puan kaybedecektir. Sen, Premier Lig’de geçen sezon Chelsea formasıyla benzer bir heyecanı yaşadın. Orada da Chelsea’yle beraber Liverpool ve Manchester City, son haftalarda büyük bir yarış içine girmişti. Önümüzdeki 360 dakikada sadece ben, takım arkadaşların ve yönetim değil; tüm Beşiktaş ailesi, senin atacağın gollerle şampiyonluğun bize geleceğine inanıyor. Antep maçında kaçırdıklarını unut, ilk olarak Akhisar; ardından da diğer oyunlarda atacağın golleri düşün” diyerek öğrencisine moral aşıladı.

‘Chelsea’de olmadı Beşiktaş’ta olacak’

Hırvat çalıştırıcının bu sözlerinin ardından Antep sonrası bozulan morali yerine gelen Demba Ba, hocasına teşekkür ederek kalan 4 hafta öncesinde düşüncelerini kendisiyle paylaştı. 29 yaşındaki futbolcu, “Geçen sezon Chelsea’nin son haftalarda Liverpool’la oynadığı karşılaşmada forma giymiştim. Orada rakibimizi birini benim attığım gollerle 2-0 yenip yarış dışında bırakmıştık. Şimdi de benzer süreçle karşı karşıyayız. O dönemde attığım gol, Chelsea’ye şampiyonluğu getirmemişti ancak kalan 4 maçlık periyotta atacağım gollerle inşallah bu sevinci Beşiktaş’ta yaşayacağım” diye konuştu.

Fanatik

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bilic'ten Demba Ba'ya Özel Motivasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement