Bilirkişi Heyetinin Kene Korkusu - Son Dakika
Yerel

Bilirkişi Heyetinin Kene Korkusu

Bilirkişi Heyetinin Kene Korkusu

Enerji Piyasası Denetleme Kurumu (EPDK)’nın Baraj ve Hidro Elektrik Santrali (HES) nedeniyle yapılan kamulaştırma çalışmaları sırasında bilirkişi heyetinden iki kişinin üzerinde kene görülmesi heyetteki diğer üyelerin korkmasına neden oldu.

27.05.2014 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji Piyasası Denetleme Kurumu (EPDK)'nın Baraj ve Hidro Elektrik Santrali (HES) nedeniyle yapılan kamulaştırma çalışmaları sırasında bilirkişi heyetinden iki kişinin üzerinde kene görülmesi heyetteki diğer üyelerin korkmasına neden oldu.

Olur ilçesi Taşlıköy Mahallesinde arazi keşfi sırasında bilirkişi heyetinde yer alan Av. İlhan Bektaş ile Av. Tekin Koçak'ın üzerine çıkan keneler heyeti tedirgin etti. Kısa süreli korkuya neden olan keneler yüzünden bilirkişi heyeti üyelerinden bir kısmı tedarik ettikleri çizmeleri giyerken, diğerleri de pantolonlarının paçalarını çoraplarının içerisine koyarak önlem almaya çalıştılar. Yürüttükleri keşif çalışmasını tamamlayan bilirkişi heyeti üyeleri, görevleri gereği sıklıkla arazide olduklarını belirterek böylesine geçici önlemler alarak çalışmalarını tamamlamak zorunda olduklarını belirttiler. Gün boyu çizmeli ve pantolon paçaları çoraplarının içerisinde ilginç görüntüler oluşturan bilirkişi heyeti üyeleri, gün sonunda kenelerle ilgili herhangi bir sorun yaşamamanın memnuniyetiyle keşif çalışmalarını tamamlayarak Oltu'ya döndü. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilirkişi Heyetinin Kene Korkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement