Bilyoner.com Kazandırıyor - Son Dakika
Güncel

Bilyoner.com Kazandırıyor

Bilyoner.com Kazandırıyor

Türkiye'nin en çok kazandıran elektronik şans oyunları sitesi Bilyoner.com, 29 Ocak tarihli Milli Piyango Çekilişi'nde yine kazandırdı.

31.01.2013 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çekilişte 2 milyon TL değerindeki büyük ikramiye, biletini Milli Piyango'nun ilk elektronik bayisi olan Bilyoner.com'dan alan talihlinin oldu.

Bilyoner.com bu defa, Milli Piyango'nun 29 Ocak'ta gerçekleşen çekilişi ile kazandırdı. Çekilişte çeyrek biletini Bilyoner.com'dan alan talihli, 2 milyon TL'lik büyük ikramiyenin sahibi oldu!

Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde yapılan çekiliş sonucu, ikramiyenin isabet ettiği "161115" numaralı çeyrek biletin Bilyoner.com üyesi tarafından alındığı belirlendi.

Milli Piyango'nun ilk elektronik bayisi olma özelliğini taşıyan Bilyoner.com'da, bilet satın almak isteyenler Bilyoner Mobil Site, iPhone, iPad, Android uygulamalarını kullanarak ve Milli Piyango aboneliği ile şanslarını deniyor. Bilyoner.com üzerinden satılan Milli Piyango biletlerine daha önce 2007 yılında bir defa, 2009 yılında ise üç defa büyük ikramiye isabet etmişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilyoner.com Kazandırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement