Bir İnsan, İki Hayat, İki Oyuncu Bir İnsan Kaç Hayat Yaşar? - Son Dakika
Güncel

Bir İnsan, İki Hayat, İki Oyuncu Bir İnsan Kaç Hayat Yaşar?

Bir İnsan, İki Hayat, İki Oyuncu Bir İnsan Kaç Hayat Yaşar?

Çağan Irmak'ın yaptığı ve Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür, Kerem Bürsin, Işıl Yücesoy ve Hümeyra'lı dev kadrosuyla merakla beklenen Unutursam Fısılda 29 Ekim'de beyazperdede.

04.09.2014 13:38

Ayperi'nin Tarık'la birlikte çıktığı hayal ve şöhret yolculuğunu anlatan film, taşralı bir genç kızın müziğin zirvesine çıkışını anlatıyor.

Kader mi, hayaller mi?

Gençliğini Farah Zeynep Abdullah'ın, ilerleyen yaşlarını kendisi de bir ses sanatçısı olan Hümeyra'nın canlandırdığı Ayperi, taşrada baskıcı bir ailenin kızıdır. Dışarıda erkek çocuklarıyla top oynayan haşarı bir kızken, duvarlarında dönemin müzik yıldızlarının afişleri ve aslında hayalleri asılıdır. Kasabaya kaymakam babasıyla birlikte gelen Tarık ve gitarıyla tanışması, Ayperi'nin hayallerini duvarlardan gerçeğe çevirmeye ilk adımlarını atmasını sağlar.

Bir insan, iki hayat

Tarık ve onun arkadaşı Erhan'la birlikte İstanbul'da şöhret yolculuğuna başlayan Ayperi, kısa sürede farklı tarzı ve sesiyle dikkat çeker. Müziğin zirvesine tırmanan Ayperi'nin gençlik yıllarını Farah Zeynep Abdullah canlandırırken, müzik aşkı için arkasına bakmadan terkettiği kasabaya dönüş sürecinde ise karaktere Hümeyra hayat veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bir İnsan, İki Hayat, İki Oyuncu Bir İnsan Kaç Hayat Yaşar? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement