Bir Taraftar, Lionel Messi ile Tanışmak İçin 1 Kilometre Yüzdü - Son Dakika
Spor

Bir Taraftar, Lionel Messi ile Tanışmak İçin 1 Kilometre Yüzdü

Bir Taraftar, Lionel Messi ile Tanışmak İçin 1 Kilometre Yüzdü

İspanyol futbol sevdalısı taraftar Lionel Messi'ye ulaşabilmek için tam 1 kilometre yüzdü.

19.07.2016 20:46  Güncelleme: 20:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbolcular denizin ortasında olsalar da, yanardağın eteğinde bulunsalar da mutlaka bir hayranı ile karşılaşıyorlar. İşte örneği;

Lionel Messi, Copa America'nın ardından sevgilisi ve arkadaşları ile İbiza'da tatilin keyfini sürerken sürpriz bir misafiri oldu.

MESSİ İÇİN 1 KM YÜZDÜ

Bir İspanyol futbol sevdalısı genç adam 2016 yazını asla unutmamak için bir hareket yaptı.Suli adındaki bu genç Lionel Messi'ye ulaşabilmek için tam 1 kilometre yüzdü. Suli'nin tek isteği ise; Yıldız futbolcu Lionel Messi ile 1 fotoğraf çekilebilmek ve onunla sohbet edebilmekti.

YOLU GPS İLE BULDU

Yol bilmeyen Suli cep telefonunu bir plastik poşetle kilitledi ve GPS ile Messi'nin yatını buldu.Güverteye kendini zor atan bu çılgın adamı Lionel Messi, güvertede karşıladı.

FOTOĞRAFI MESSİ YOLLADI

Telefonu denizde battığı için fotoğraf çekilemeyen Suli'nin yardımına Lionel Messi yetişti. Yardımcısının telefonundan ikili fotoğraf çekildikten sonra Suli'ye fotoğrafı Messi internet üzerinden ulaştırdı.

"MESSİ'YLE FOTOĞRAFIM VAR"

1 bardak portakal suyu ikramında bulunan Messi daha sonra genç Atletico Madridli hayranının güvenli bir şekilde sahile ulaşmasını sağladı. Mundo gazetesinin sorularını yanıtlayan Suli "Messi çok misafirperver ve mütevazi bir insan. Telefonumu kaybettim ancak artık Messi ile bir fotoğrafım var" dedi.

(Sporcope)


Son Dakika Spor Bir Taraftar, Lionel Messi ile Tanışmak İçin 1 Kilometre Yüzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • KazaNLı Muro: Ne diye kınıyorsunuz? Siz başarabilirseniz siz yapın sizleride görelim... şahsen takdir ettim kardeşimi. Adam hayali uğruna neleri başarabiliyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement