Bir Varmış Çok Yokmuş" Ayakta Alkışlandı - Son Dakika
Yerel

Bir Varmış Çok Yokmuş" Ayakta Alkışlandı

Bir Varmış Çok Yokmuş" Ayakta Alkışlandı

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan ve sahneye koyulan "Bir Varmış Çok Yokmuş" isimli oyun Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda perde açtı ve oyuncuların performansları göz doldurdu.

20.03.2014 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan ve sahneye koyulan "Bir Varmış Çok Yokmuş" isimli oyun Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda perde açtı ve oyuncuların performansları göz doldurdu. Salonu tıklım tıklım dolduran tiyatro severler yer kalmayınca merdiven boşluklarına oturarak oyunu izlediler.

Hazırlanan skeçlerdeki oyuncuların performansları usta oyuncuları aratmazken, salonda bulunan izleyiciler yapılan esprilere ve oyun içerisinde geçen diyaloglara bir hayli güldü ve eğlendi. Eğlence dolu anların yaşandığı oyunun sonunda seyircileri selamlaya çıkan oyuncular ayakta alkışlandı. Oyunda sahne alan isimler Fatma Arıtürk, Himmet Çetin, Canan Ünal Barın, Seval Dindar, Serpil Karadadaş, Emine Çetin, Aysel Baylan, Adnan Sungur, Harun Yılmaz, Aydın Dönmez, Işık Cem Ünal, Neşe İmamoğlu, Fatma Özdemir, Güler Yorulmaz, Dilek Dağdelen, İbrahim Taşdere ve Remzullah Tok: "Uzun zamandır provalarını yaptığımız ve emek harcadığımız oyunumuzda bizleri yalnız bırakmayan değerli izleyicilerimize teşekkür ediyoruz" dediler. Oyunun yönetmenliğini yapan Alpay Erdoğmuş ise oyuncuların performanslarından bir hayli memnun olduğunu daha iyi oyunlarla yeniden Turgutluluların karşısına çıkacaklarını belirtti.

Oyun sonunda oyuncular ve yakınları hep birlikte hazırlanan pastayı keserken, büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade ettiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bir Varmış Çok Yokmuş' Ayakta Alkışlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Fatih ÇALIKOĞLU: Hiçbir menfaat gözetmeden; 'Bir şeyler verebilme çabası' içerisindeki tüm ekibi kutluyorum.İyi ki varsınız. 0 0 Yanıtla

Advertisement