Birce Akalay, Eski Eşiyle Oturduğu Eve Duygusal Paylaşımla Veda Etti - Son Dakika
Magazin

Birce Akalay, Eski Eşiyle Oturduğu Eve Duygusal Paylaşımla Veda Etti

Evlilikleri 3 yıl süren, oyuncu Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu çifti Bebek'teki evlerini boşalttı. Akalay, evi boşaltırken Instagram'dan fotoğraf paylaşıp duygusal bir veda etti.

18.02.2017 13:50  Güncelleme: 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzel oyuncu Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu 1,5 ay önce boşanmıştı. Çift boşanmasının ardından Bebek'te oturdukları evi boşalttı. Akalay, Anadolu yakasına taşındı.

BİRCE AKALAY'DAN DUYGUSAL VEDA

Birce Akalay evi boşaltmasının ardından son kez evden bir görüntü çekerek fotoğraf paylaştı.Akalay fotoğrafın altına yaptığı yorum ile eski eşiyle yaşadığı evine duygusal bir veda etti.


"ŞÜKÜRLER OLSUN GÖRDÜĞÜM HER GÜZEL GÜNE"

Birce Akalay fotoğrafın altına şu yorumu yaptı: En çok,sabah erken uyandığımda ve akşamın sürpriz bir saatinde bana hediye ettiğin altın güneş ve ay'ı seyire dalma imkanımı, kafamı bahçeye uzattığımda rüzgarı koklayıp o gün poyraz mı, lodos mu anlamayı, bulut boğaza indiğinde kendimi gökyüzünde hisettirmeni, karşı komşumun bacasına konan beyaz sokak çocuklarımı, penceremden evime dolan buram buram yasemin, bahçeme dağılan lavanta kokusunu, en sevdiğim şehrin gerdanından süzülen gemilerin sirenlerini sanki onlarla seyir ediyormuşum gibi duymayı, her minderime tüneyen ve evime kendi eviymiş gibi girip çıkacak kadar bana güvenen misafir kedileri özleyeceğim... Şükürler olsun gördüğüm her güzel güne..."


İşte Birce Akalay'ın o paylaşımı:


Birce Akalay, Eski Eşiyle Oturduğu Eve Duygusal Paylaşımla Veda Etti

Son Dakika Magazin Birce Akalay, Eski Eşiyle Oturduğu Eve Duygusal Paylaşımla Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement