Birlik Nakliyat Düzyurtspor Beraberliğe Üzüldü - Son Dakika
Yerel

Birlik Nakliyat Düzyurtspor Beraberliğe Üzüldü

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, sahasında Kahramanmaraşspor'la golsüz berabere kalan Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da teknik direktör Ömer Ortakudaş, Kahramanmaraşspor karşısında altın değerinde 2 puan kaybettiklerini söyledi.

27.04.2015 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, sahasında Kahramanmaraşspor'la golsüz berabere kalan Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da teknik direktör Ömer Ortakudaş, Kahramanmaraşspor karşısında altın değerinde 2 puan kaybettiklerini söyledi.

Ortakudaş, yaptığı açıklamada, karşılaşmaya çıkarken maçın öneminin farkında olduklarını belirterek, "Kahramanmaraşspor da bizim gibi kümede kalma mücadelesi veren bir ekip. İki takım açısından da önem taşıyan bir müsabakaydı. Sahamızda oynamanın avantajıyla galibiyet planlıyorduk ama olmadı" diye konuştu.

Uzun haftalardır kazanamamanın futbolcular üzerinde stres oluşturduğunu dile getiren Ortakudaş, şunları kaydetti:

"Bu maçta şeytanın bacağını kırmayı umut ediyorduk. Çok iyi oynadık. Kazanmak için elimizden geleni yaptık. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstünlüğü elimizde tuttuk. Rakip kaleyi abluka altına aldık. Sağlı sollu ataklarla golü aradık ama olmadı. Bu baskıyla golü bulamamak futbolun kadersizliği olsa gerek. Çok üzgünüz. Kazanmalıydık ama kısmet olmadı."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Birlik Nakliyat Düzyurtspor Beraberliğe Üzüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement