Birlik Nakliyat Düzyurtspor, Kupaya Veda Etti - Son Dakika
Spor

Birlik Nakliyat Düzyurtspor, Kupaya Veda Etti

Teknik direktör Ortadukaş: "Zor bir ekibe karşı mücadele ettik ancak galip gelemedik"

25.09.2014 18:20

Türkiye Kupası 2. turunda Orduspor'a uzatma bölümünde yediği golle 2-1 yenilerek elenen Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, deplasmanda zor bir ekibe karşı mücadele etmelerine rağmen galip gelemediklerini söyledi.

Ortakudaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımda Halil İbrahim Cenik ve Serdar Üçüncü'nün eksikliğiyle Orduspor karşısına çıktıklarını belirterek, "Maça iyi başlamıştık. 35. dakikada Çağdaş Topal'ın kırmızı kart görmesi bizi etkiledi. Hakemin Çağdaş'a göstermiş olduğu ilk sarı kartta haklılık payı vardı ama 2. sarı kartı çok acımasız oldu" dedi.

Uzatma bölümüyle 120 dakika süren mücadelenin 85. dakikasını 10 kişi oynamak zorunda kaldıklarını ifade eden Ortakudaş, "Biraz direncimiz kırılmış oldu ama 10 kişiyle de mücadele etmesini bildik. Çok çekişmeli bir maç oldu" diye konuştu.

Ortakudaş, maçın son saniyesine kadar mücadele ettiklerini vurgulayarak, deplasmanda zor bir ekibe karşı mücadele ettiklerini ancak galip gelemediklerini söyledi. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Birlik Nakliyat Düzyurtspor, Kupaya Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement