Birlik Nakliyat Düzyurtspor Teknik Direktörü Ortakudaş Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Birlik Nakliyat Düzyurtspor Teknik Direktörü Ortakudaş Açıklaması

Birlik Nakliyat Düzyurtspor Teknik Direktörü Ortakudaş Açıklaması

"4 3 önde bitirebileceğimiz müsabakadan 3 0 mağlup ayrıldık.

27.10.2014 10:46

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, MKE Ankaragücü maçından 4-3 galip ayrılabilecekken 3-0 mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Ortakudaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçta genelde üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu belirterek, "Skora bakıldığında, sahada kötü oynamış bir Birlik Nakliyat Düzyurtspor vardı diye düşünülür ama tam tersi oldu. Futbol oynayan, pozisyonlar bulan, oyunu rakip sahaya yıkan taraf bizdik, skora ise giden taraf MKE Ankaragücü oldu. Ben, hayatım boyunca böyle bir maç yaşamadım" dedi.

Maçtan galip gelen taraf olmaları gerektiğini savunan Ortakudaş, şunları kaydetti:

"Sonuçta deplasman takımıydık ama 4-3 önde bitirebileceğimiz müsabakadan 3-0 mağlup ayrıldık. Çok üzgünüz. Karşılaşma tamamıyla bizim üstünlüğümüz ile geçti. Bol pozisyon bulan ve 2 penaltı kaçıran taraf olduk. Yediğimiz goller ise oldukça basitti. 2 gol zeminin kaygan olmasının etkisiyle kendi sahamızdan çıkarken kaptırdığımız toplarla oldu. Olmayacak şey oldu ve kazanabilecek olduğumuz bir maçtan mağlup ayrıldık."

Ortakudaş, MKE Ankaragücü ekibine, kendilerine gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Birlik Nakliyat Düzyurtspor Teknik Direktörü Ortakudaş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement