BKK Kadın Meclisi Orhangazi Kent Konseyi'ni Ağırladı - Son Dakika
Güncel

BKK Kadın Meclisi Orhangazi Kent Konseyi'ni Ağırladı

BKK Kadın Meclisi Orhangazi Kent Konseyi\'ni Ağırladı

Orhangazi Kent Konseyi Başkanı Nizamettin Taylan Alkan ve Kadın Meclisi üyeleri, Bkk Kadın Meclisi'ni ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

16.02.2015 11:42  Güncelleme: 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Kent Konseyi (BKK) Kadın Meclisi üyeleri, Orhangazi Kent Konseyi'nin yürütme kurulu ve kadın meclisi üyelerini ağırladı.

BKK ofislerinde gerçekleşen ziyarette, Orhangazi Kent Konseyi Başkanı Nizamettin Taylan Alkan, Orhangazi Kent Konseyi Genel Sekreteri Cem Alpay, BKK Genel Sekreter Yardımcısı Cüneyt Acar, BKK Kadın Meclisi Başkanı Kadriye Sarıbıyık, Bursa Kent Konseyi ve Orhangazi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri hazır bulundu. BKK Kadın Meclisi'nin yaptığı faaliyetler hakkında bilgi de veren Kadriye Sarıbıyık, kadınların proje üretmesi, bu projelerin de yetkili makamlara iletilmesi için çalıştıklarını anlattı. Diğer kent konseylerindeki kadın meclisleriyle işbirliği halinde olacaklarını aktaran Sarıbıyık, Orhangazi Kent Konseyi'nin Kadın Meclisi ile şehre faydalı projeler geliştireceklerini dile getirdi.

BKK Genel Sekreter Yardımcısı Cüneyt Acar ise Bursa Kent Konseyi'nin yaptığı faaliyetleri anlatarak, 4 Meclis, 30 Çalışma Grubu ve yüzlerce gönüllüsüyle birlikte senede 1500 etkinliğe imza attıklarını belirtti.

Orhangazi Kent Konseyi Başkanı Nizamettin Taylan Alkan ise yeni kurulan bir kent konseyi olduklarını belirterek, meclislerin oluşturulması için çalıştıklarını kaydetti. Kent Konseyi'nin kuruluşu sırasında BKK Başkanı Semih Pala'dan büyük destek gördüklerini anlatan Alkan, bundan sonraki süreçlerde de aynı işbirliğini her alanda sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BKK Kadın Meclisi Orhangazi Kent Konseyi'ni Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement