Bmw'den Paris'te İki Dünya Prömiyeri - Son Dakika
Otomobil

Bmw'den Paris'te İki Dünya Prömiyeri

Bmw\'den Paris\'te İki Dünya Prömiyeri

Alman otomobil üreticisi BMW, 2014 Paris Otomobil Fuarı’nda iki yeni modelinin dünya prömiyerini gerçekleştirirken, fuarda sergilenen 2 Serisi Convertible ve tamamen yenilenen X6 ilgi odağı oldu.

11.10.2014 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alman otomobil üreticisi BMW, 2014 Paris Otomobil Fuarı’nda iki yeni modelinin dünya prömiyerini gerçekleştirirken, fuarda sergilenen 2 Serisi Convertible ve tamamen yenilenen X6 ilgi odağı oldu.


BMW 5 Serisi’nin yeni dört silindirli dizel motorlu versiyonlarıyla birlikte, markanın amiral gemisi 7 Serisi’nin özel serisinin ve BMW 2 Serisi Active Tourer’ın ise Fransa prömiyerinin de gerçekleştiği fuarda BMW ConnectedDrive teknolojisinin geliştirilen hali de gözler önüne serildi.


Standın diğer ilgi çekici modellerinden birisi de özel bir bölümde yer alan i8 plug-in hibrid spor otomobil ve elektrikli BMW i3 oldu.


Markanın dirt silindirli yeni dizel motor seçenekleri 518d ve 520d modellerinde yerini alırken, yeni motor seçenekleri, yakıt tüketimindeki cimriliği ve düşük emisyon değerleriyle öne çıkıyor. 1.5 litre benzinli motor seçeneğine sahip BMW 2 Serisi Active Tourer’da yer alacak yeni dizel motor, aileleri hedefleyen modelin önemli kozlarından birisi olacak gibi görünüyor.



BMW 2 Series Convertible


Dört koltuklu 1 Serisi Convertible’ın gösterdiği başarının üzerine geliştirilen ve 1 Serisi Sedan’ın yerini alarak büyük ilgi gören 2 Serisi’ni temel alan 2 Serisi Convertible sportif tasarımı ve dinamik görünümüyle meraklı bakışları üzerinde toplamayı başarıyor. Aracın açılır tavanı 50 km/s hızın altında ve 20 saniyede açılıp, kapanabiliyor. Araçta yeni nesil navigasyon sistemi kullanılıyor.


BMW X6


Yeni nesil X6 modeling dünya prömiyeri Paris’te gerçekleşirken, güncel görünümüyle dinamik tasarımını daha da geliştiren araç fuarın ilgi çeken modellerinden birisi olmayı başarıyor. Bi-Xenon farlar, 19 inç alaşım jantlar, sekiz ileri kademeli Steptronic spor şanzıman, deri döşeme, çift bölgeli klima ve Sürüş Asistanı’nı da kapsayanBMW ConnectedDrive sistemi aracın zengin donanım listesinde öne çıkan detaylardan sadece birkaçını oluşturuyor.


Yeni X6, M Spor paketiyle daha da sportif bir görünümle tercih edilebilecek. Araçta BMW TwinPower Turbo teknololisine sahip üç farklı motor yer alıyor. Tüm versiyonlarda BMW xDrive sürekli dört tekerden çekiş sistemi standart donanımda yer alıyor. Dinamik adaptif süspansiyon, Comfort adaptif süspansiyon ve Profesyonel adaptif süspansiyon sistemleri ise opsiyon olarak tercih edilebiliyor.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Bmw'den Paris'te İki Dünya Prömiyeri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement