Bodrum'da Unutulmaz Tatilin Adresi: Yahşi Beach Hotel - Son Dakika
Kültür Sanat

Bodrum'da Unutulmaz Tatilin Adresi: Yahşi Beach Hotel

Bodrum Ortakent Yahşi Yalı'da, mandalin bahçeleri arasında denize sıfır Yahşi Beach Hotel uygun fiyat politikası ve güleryüzlü hizmetiyle misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatıyor.

31.08.2015 12:16  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum yarımadasının denize girmek için en çok tercih edilen plajına sahip olan yerleşim yeri olan Ortakent, mandalina bahçeleri ve bembeyaz evleriyle görenleri hayran bırakıyor.

Ortakent sahilinin en güzel yerinde olan Yahşi Beach Hotel ise yerli ve yabancı misafirlerine vermiş olduğu hizmetle fark yaratıyor. Denize sıfır, Bodrum şehir merkezine sadece 15 km mesafede bulunan Yahşi Beach hotel, Yahşi Yalısı'nın en güzel yerinde hizmet veriyor.

Yahşi Beach Hotel, yemyeşil doğası ve eşsiz deniz manzarasıyla, Ortakent'in en güzel bölgesinde bulunuyor. Mimarisi ve konforunuz için düşünülmüş ayrıntılarıyla, anında karşılık bulacağınız hizmet anlayışıyla, unutamayacağınız bir tatil mekanı…

Yahşi Beach hotel; duşu, tuvaleti, daimi sıcak suyu olan 50 yataklı 20 odası, Türk mutfağının en seçkin yemeklerinin sunulduğu 60 kişilik restaurantı, barı, şark köşesi ve sizler için özel düzenlenmiş bahçesiyle sizi bekliyor.

BODRUM'DA WAFFLE BURADA YENİR

Yahşi Beach Hotel'i farklı kılan bir özellik ise Bodrum'un en güzel waffle'ı burada yapılıyor. Yaklaşık 10 yıldır devam eden lezzet keyfi Celal Usta'nın ellerinde şekil alıyor. Mekanın standart waffle'ında enfes Maraş dondurması siyah ve beyaz çikolota, taze muz, çilek, kivi ve fındık parçacıkları var. Ama müşterinin isteği üzerine malzeme değişebiliyor. Fiyatlar ise İstanbul'a göre daha ucuz. Sos çeşitleri çikolata, karamel, çilek, kivi, ahududu ve vişne...



Bodrum\'da Unutulmaz Tatilin Adresi: Yahşi Beach Hotel
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Bodrum'da Unutulmaz Tatilin Adresi: Yahşi Beach Hotel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement