Boğulma Tehlikesi Geçirdi, 27 Gün Sonra Öldü - Son Dakika
Güncel

Boğulma Tehlikesi Geçirdi, 27 Gün Sonra Öldü

Boğulma Tehlikesi Geçirdi, 27 Gün Sonra Öldü

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Erikli Köyü sahilinde serinlemek için denize giren ve boğulma tehlikesi geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan 88 yaşındaki Cemal Engin tedavi gördüğü hastanede 27 gün sonra hayatını kaybetti.

21.09.2015 11:03

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Erikli Köyü sahilinde serinlemek için denize giren ve boğulma tehlikesi geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan  88 yaşındaki Cemal Engin tedavi gördüğü hastanede 27 gün sonra hayatını kaybetti.

Olay, geçen 23 Ağustos'ta, saat 16.00 sıralarında Erikli Köyü sahilinde meydana geldi. İddiaya göre, serinlemek için denize giren Cemal Engin bir süre sonra suda batıp çıkmaya başladı. Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine Engin, kumsala çıkartılarak, olay yerine ambulans çağrıldı. Gelen sağlık ekibinin müdahalesinin ardından ambulansa alınan Cemal Engin, Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunan ve Keşan Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde 27 gündür tedavisi süren Engin'in yaşamını yitirdi. Cemal Engin'in cenazesi, hastane morgunda nöbetçi savcı ve polisin incelemesini ardından ailesine teslim edildi. Soruşturma sürüyor. - Keşanedirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boğulma Tehlikesi Geçirdi, 27 Gün Sonra Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement