Bölgesel İşbirlikleri Gelişiyor… - Son Dakika
Güncel

Bölgesel İşbirlikleri Gelişiyor…

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TÜMSİAD Sakarya Şubesi'ni ziyaret etti.

26.04.2016 11:40

TÜMSİAD Sakarya Şubesi Başkanı Murat Kesik ile Sakaryalı işadamları tarafından ağırlanan TÜMSİAD Bursa Şubesi heyeti, dernek merkezinde gerçekleştirilen tanışmanın ardından Sakaya Şubesi üyesi firmaların tesislerinde incelemelerde bulundu.

Gün boyu devam eden Sakarya incelemelerin ardından iki başkan da bu ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bursa şubesini Sakarya'da ağırlamaktan onur duyduklarını belirten TÜMSİAD Sakarya Şubesi Başkanı Murat Kesik, "Sakarya ve Bursa birbirine çok yakın iller. Bu ziyaretin ticari faaliyetlere ve işbirliklerine vesile olacağını düşünüyorum. Bu yüzden ayaklarınıza sağlık. Bu ziyaretlere ilk bizden başladığınız için de ayrıca teşekkür etmek isteriz" dedi.

Bu ziyaretin, yeni ticari işbirliklerine kapı açacağını söyleyen TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan da, "Bölgesel işbirliğini artırmaya yönelik olarak başlattığımız ziyaretlerimizin ilkini Sakarya'ya gerçekleştirdik. Bu iki komşu şehir aslında birçok ortak özelliği de barındırıyor; tarih ve sanayi örneğinde olduğu gibi. Biz de bu ortak özelliklerden yola çıkarak ilk ziyaretimizi buraya gerçekleştirdik. Oldukça da verimli bir ziyaret yaptığımızı düşünüyorum. Bu ziyaretin neticelerini önümüzdeki süreçte, ticari işbirlikleri olarak alacağımızı umuyorum" diye konuştu.

Arslan, Sakarya ile başlayan şube ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde farklı illerle devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bölgesel İşbirlikleri Gelişiyor… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement