Bolu'da, Fetö Soruşturmasında 13 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Bolu'da, Fetö Soruşturmasında 13 Kişi Gözaltına Alındı

Bolu\'da, Fetö Soruşturmasında 13 Kişi Gözaltına Alındı

BOLU'da Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 13 kişi gözaltına alındı.

27.08.2016 20:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BOLU'da Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 13 kişi gözaltına alındı. Bir süre önce yurt dışına kaçtığı tespit edilen ve hakkında yakalama kararı çıkarılan işadamı Adnan Daylan'ın Seben İlçesi'ndeki evinde de arama yapıldı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri haklarında yakalama kararı olan 13 kişinin ev ve işyerine eşzamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 10 akademisyen, 2 işadamı ve 1 mühendis gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramada bazı cd, belge ve dokümanlara da el konuldu.

YURT DIŞINA KAÇAN İŞADAMININ EVİNDE ARAMA

Ayrıca, TEM Otoyolu'nun Bolu kesimindeki bir AVM'nin eski büyük ortağı olan ve bir süre önce yurtdışına kaçtığı tespit edilen Adnan Daylan'ın Seben İlçesi'nde yayladaki evinde de arama yapıldı. Hakkında yakalama kararı bulunan Daylan'ın evinde ele geçirilen deliller de incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

- Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu'da, Fetö Soruşturmasında 13 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement